TROSTRUKI UBICA GORAN JE REKAO DA NEĆE U ŠETNJU: Kada se njegov cimer vratio u ćeliju, zatekao je JEZIV PRIZOR
Janković je u trenutku samoubistva bio sam u ćeliji, Foto: Facebook

SAMOUBISTVO

TROSTRUKI UBICA GORAN JE REKAO DA NEĆE U ŠETNJU: Kada se njegov cimer vratio u ćeliju, zatekao je JEZIV PRIZOR

Janković je bio optužen da je 24. maja prošle godine ubio suprugu Mirjanu (32), i njene roditelje, majku Nadu (57) i oca Branislava (57) Pajića

Objavljeno: 09:41h

Kako nezvanično saznajemo, Janković je u momentu samoubistva bio sam u zatvorskoj sobi, a vezao je čaršav za šipku koja drži stalak za televizor na visini od oko 2 metara. On tog dana nije hteo da izađe u šetnju, u koju inače nije često ni išao.

Njegovo telo pronašao je cimer nešto posle 15.30 sati, kada se vratio iz šetnje. Odmah je obaveštena policija i Hitna pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Detaljnom istragom biće utvrđeni i svi detalji oko ovog tragičnog događaja.

Prema nezvaničnim navodima, nekoliko dana pre tragedije, Jankoviću je u poseti bio neko od članova porodice i da ništa nije ukazivalo na to da će se odlučiti na ovakav korak.

Janković je bio optužen da je 24. maja prošle godine ubio suprugu Mirjanu (32), i njene roditelje, majku Nadu (57) i oca Branislava (57) Pajića, u njihovoj porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep. Svirepi zlošin odigrao se pred očima dvoje maloletne dece ubice i ubijene Mirjane.

Kako saznajemo, na pripremnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost početkom ovog meseca, Janković je priznao da je najpre tasta, a zatim i taštu ubio macolom, a da je suprugu Mirjanu najpre tukao, a zatim zadavio.

Glavni pretres u ovom slučaju bio je zakazan za 25. mart, pred sudskim većem Višeg suda u Novom Sadu, navodi Informer.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.