KUMA VERA JE POSLEDNJA VIDELA MRTVU JELENU: U sudnicu je došla sa Zoranom Marjanovićem, BILA JE U PRITVORU
U sudnicu je došla sa Zoranom Marjanovićem, Foto: Emilija Jovanović

DA LI STE ZNALI?

KUMA VERA JE POSLEDNJA VIDELA MRTVU JELENU: U sudnicu je došla sa Zoranom Marjanovićem, BILA JE U PRITVORU

Vera je venčana kuma Zorice i Vladimira Marajnovića, roditelja Zorana Marjanovića (40)

Objavljeno:

Vera Vukomanović (32), kuma ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, negirala je pre nekoliko meseci kod tužioca da je falsifikovala papire uz pomoć kojih je Slobodan Babić (72) kupio plac od jednog pokojnika na Zvezdari.

Ona je kategorički tvrdila da nije pribavila lažnu punomoć koja je Babiću pomogla da se dočepa vrednog placa u Vučićevom prolazu 6 kod Cvetkove pijace u Beogradu, što joj se stavljalo na teret.

Kuma Vera je inače danas jedan od svedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću, za ubistvo Jelene Marjanović.

foto: Emilija Jovanović

Vera Vukomanović je juče, u pratnji dvojice inspektora u civilu, bez lisica na rukama, dovedena u osam časova iz policijskog pritvora u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, gde je provela skoro tri i po sata. Posle saslušanja, tužilaštvo joj je predložilo pritvor kako ne bi uticala na svedoke, a sudija za prethodni postupak joj je odredio pritvor do 30 dana.

Jelenina kuma se tereti da je počinila krivično delo prevare, falsifikovanja isprava i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja. Ako se utvrdi da je počinila krivično delo, preti joj zatvorska kazna.

Međutim, njena odbrana tada je tvrdila da će dokazati da Vera nije umešana u mućke s placem.

Vera je venčana kuma Zorice i Vladimira Marajnovića, roditelja Zorana Marjanovića (40), optuženog za svirepo ubistvo supruge Jelene. Ona je ranije rekla da se poslednja čula telefonom sa Jelenom kobnog 2. aprila 2016. godine.

foto: Printscreen/youtube

- Kada su otišli na trčanje, Zorica, Zoranova majka, zamolila me je da joj skinem žulj na nozi, a pošto je to uglavnom radila Jeca, pozvala sam je da je pitam gde stoji nožić. Sada znam da smo taj razgovor vodile u 16.42. Bila je zadihana, razgovor je kratko trajao, rekla mi je da trči i zamolila me da završim ručak koji je ona prethodno stavila da se kuva - ispričala je kuma, koja je, najverovatnije, poslednja razgovarala sa Jelenom, s obzirom na to da se u krivičnoj prijavi navodi da je Jelena ubijena između 16.47 i 17.10.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.