VIDEO SAM ŽUTI NOŽ IZ MOG STANA U SNEGU! Neđeljko ispričao šokantnu priču, njegova majka kaže: ONI ĆE DA NAS SATRU!
Žrtva i ubica, Foto: Facebook printscreen

ubistvo u beogradu

VIDEO SAM ŽUTI NOŽ IZ MOG STANA U SNEGU! Neđeljko ispričao šokantnu priču, njegova majka kaže: ONI ĆE DA NAS SATRU!

Pitam se gde je taj čovek rastao, gde su njegovi roditelji?!

Objavljeno:

Monstrumu treba da se sudi za četvorostruko ubistvo jer je, osim mog Miloša, ubio i mene, i suprugu, i ćerku, kazao je u sudu Goran Mileusnić. Optuženi Neđeljko Đurović negirao zločin, uprkos čvrstim dokazima.

Sin mi je ubijen kao pas, na pločniku. Monstrumu treba da se sudi za četvorostruko ubistvo, kazao je juče u sudu Goran Mileusnić, otac Miloša Mileusnića (24), koga je Neđeljko Đurović (30) bez ikakvog povoda nožem iskasapio 27. januara prošle godine u beogradskoj opštini Zvezdara.

Goran je juče rasplakao skoro sve prisutne u sudnici Višeg suda u Beogradu, pričajući o ubijenom sinu.

- Miloš je rođen 17. juna i bili smo presrećni kad je izašao iz porodilišta. Naše dete je bilo predivno, poslušno, pozitivno u svemu, omiljeno u društvu... Sve je bilo super dok iz Čačka nije došao da studira u Beograd... On je bio dete ljubavi, hranjen je i negovan ljubavlju, a onda je ubijen kao pas, na hladnom pločniku! Ne znam kakav je to poriv u čoveku da uradi tako nešto...

Pitam se gde je taj čovek rastao, gde su njegovi roditelji?!

Inače, Đurović je prethodno izjavio saučešće porodici ubijenog i negirao je da je ubio Mileusnića ispred ulaza u zgradu u Ulici Dimitrija Tucovića, gde je Miloš živeo kao podstanar dok je studirao u Beogradu

Uprkos brojnim čvrstim dokazima protiv njega, Đurović je u svom iskazu otišao tako daleko da je aludirao da mu je zločin podmetnut!

Ispričao je da je kobnog jutra izašao iz stana u Banjskoj ulici, s namerom da prošeta i kupi cigarete, te da se okliznuo na poledici i tako raskrvario ruku.

- Potom sam prešao ulicu i kupio cigarete u radnji. Kasnije sam saznao da sam prodavačici dao krvavu novčanicu - naveo je optuženi i dodao:

- Tek kad sam zapalio cigaretu primetio sam da mi je ruka krvava. To me je jako iznerviralo. Otišao sam onda do Poštanske štedionice i zamolio momka iz obezbeđenja da me pusti u toalet. On mi je najpre otvorio vrata, ali mi je zabranio da uđem kad je primetio krv. Ne znam zašto, ali sam krenuo da trčim uz stepenice dok me nije sustigao, oborio i pozvao policiju.

U policiji je proveo, kako je rekao, dva sata, a zatim je pušten i otišao je kod tetke i teče u Mirijevo.

- Tamo sam jeo, a teča je izašao sa decom na sankanje. Odspavao sam sat-dva, pa otišao u jedan kafić na Cvetnom trgu i popio piće s drugom. Kad sam stigao do mog stana, na vratima me je sačekala policija i uhapsila me. Nisam znao šta me je snašlo. U stanici su me više puta skidali golog i udarali me dok mi krv nije pošla na nos - tvrdio je optuženi.

Brat i sestra Aleksa i Jelisaveta Obradović svedočili su juče da su s prozora svoje zgrade u dvorištu videli mladića u beloj jakni kako zamahuje rukom iznad osobe u tamnoj jakni, ali nisu videli njihova lica. Neđeljko se posle toga okrenuo ka Aleksi i nešto mu šapnuo. Aleksa se tad šapatom obratio Filipu Bijeliću, cimeru ubijenog Miloša, a odmah potom je ruku podigla i Neđeljkova majka i požalila se sudiji na pretnje:

- Sudija, molim vas, oni mi prete da će sve da nas satru!

Kako je dalje rekao, dok je sedeo go u jednoj prostoriji, ušao je inspektor koji ga je prethodno šamarao i dobacio mu tamnu "ofucanu" jaknu.

- Mahinalno sam je uhvatio i video da nije moja, pa sam mu je odmah vratio - kazao je Đurović, čime je, zapravo, pokušao da objasni tužiocu kako se njegov DNK našao na Miloševoj jakni.

Đurović je takođe negirao da je za zločin koristio žuti nož iz svog stana, čije je sečivo dugo oko 30 centimetara.

- Nož kakav imam u stanu video sam u snegu na mestu ubistva kad su me uveče policajci odveli tamo da se slikam. Sagnuo sam se i uhvatio ga, a oni su mi rekli: "Ne, ne, samo pokaži na njega" - govorio je Đurović, pokušavajući da objasni otkud njegovi biološki tragovi na nožu.

Stravičan zločin, podsetimo, odigrao se u ranim jutarnjim satima, kad se Miloš vraćao iz posete devojci. Na ulazu ga je iznenada zaskočio ubica i iskasapio ga po stomaku, grudima i rukama. Nesrećni mladić je, prema svedočenju stanara, u agoniji molio: "Nemoj, brate, nemoj...!".

Tokom istrage utvrđeno je da je Đurović pre toga celu noć proveo na društvenim mrežama. Odmah nakon hapšenja policajcima je priznao zločin, rekavši im da je shvatio kako njegov život nema smisla i odlučio je da nekog nasumice ubije.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media