OTKRIVENO STANJE DEVOJČICE KOJU JE KAMION ZA ŠLEPANJE PREGAZIO U PARAĆINU!
Nije stao da pomogne devojčici, Foto: Facbook printscreen/Portal035

kamion se nije zaustavio

OTKRIVENO STANJE DEVOJČICE KOJU JE KAMION ZA ŠLEPANJE PREGAZIO U PARAĆINU!

Kako se vidi na snimku, kamion je naleteo na nju, a potom, kada je dete palo na beton i prešao preko nje.

Objavljeno:

Devojčica T. Đ. (9) povređena u saobraćajnoj nesreći u Paraćinu je svesna i oseća se dobro. Ona je na opservaciji u ćuprijskoj bolnici. Dete je zadobilo povredu gornje usne, koja je ušivena, zbog udarca glavom u kolovoz nekoliko zuba joj je izbijeno, piše centralmedia.

Saobraćajna nesreća desila se u petak oko 17 časova, kada je devojčica pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza. Na nju je tada, zaklonjenu vozilom koje se kretalo u suprotnom smeru, naleteo kamion za šlepanje u punoj brzini.

Kako se vidi na snimku, kamion je naleteo na nju, a potom, kada je dete palo na beton i prešao preko nje.

Sreća u nesreći je što je dete palo između točkova, a kako se vidi na snimku, ona nije ostala da leži na betonu već ju je kamion verovatno povukao sa sobom.

Vozač kamiona se nije zaustavio, već je pobegao sa mesta nesreće.

Dve krivične prijave

Policija ga je brzo pronašla i protiv njega podnela dve krivične prijave u redovnom postupku, za nepružanje pomoći povređenoj osobi u saobraćajnoj nezgodi i falsifikovanje posebnih isprava odnosno tablica na kamionu koje su bile sa drugog vozila.

- Testom je utvrđeno da nema alkohola u krvi. Vozilom je upravljao N. I. (55), sa prebivalištem u Paraćinu, a zeleni kamion je služio za šlepovanje drugih vozila i imao je nemačke registarske oznake. Vozač se nije zaustavio da povređenom detetu ukaže pomoć, rekao je da nije primetio da je nekog udario – kaže sagovornik iz istrage za Novosti.

Nakon saslušanja, vozač je pušten.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.