Svekar Vladimir napao Jeleninu majku: Ćerka ti nije bila nikakva svetica! (FOTO)

DA LI JE MOGUĆE?

Svekar Vladimir napao Jeleninu majku: Ćerka ti nije bila nikakva svetica! (FOTO)

Tragedija porodica Marjanović i Krsmanović ne prestaje, a loše priče o sebi dodatno podgrejavaju svojim ponašanjem
Objavljeno:

Svekar ubijene pevačice Vladimir Marjanović izvređao je nedavno svoju snaju Jelenu Krsmanović, i to u kući njene majke Zorice, tvrdi blizak prijatelj ovih porodica! Nisam ubica! Nisam bolesnik! Odlazak na Jecin grob život mi je pretvorio u pakao! Vladimir je pre desetak dana došao u kuću Krsmanovića, ljut zbog nekih izjava koje su Jelenine tetke dale za medije, i doslovce im rekao- Jeste li vi normalne? Zašto pričate za novine? Vi ste obične seljančure, a ni vaše dijete nije bilo bolje! Da znate da Jelena nije bila ni cvećka ni svetica!"

Izvor koji tvrdi da je veoma blizak i sa Marjanovićima i sa Krsmanovićima kaže da u tom trenutku umalo nije došlo do tuče između Vladimira i Jeleninih tetki. Jelenu ubio ljubomorni homoseksualac! Šta je još rekao misteriozni mladić na pomenu zvezdi Granda? - Poslije tih silnih uvreda, Jelenine tetke su skočile da se obračunaju sa Vladimirom, digla se velika galama, pljuštale su uvrede, umalo nije došlo do tuče. Vladimir se onda povukao, još nešto je dobacio na kapiji, a zatim otišao, iskreno, bio sam šokiran, jer u tom trenutku Jeleni nisu dali ni 40 dana - kaže nvodni prijatelj Krsmanovića i Marjanovića.
On kaže da su odnosi između Jelenine rodbine i Marjanovića zaoštreni do usijanja, ali da se obe strane suzdržavaju zbog male Jane. Borča u strahu: Satanisti na mestu Jeleninog ubistva ostavili smotuljak kose i šest peruški?! - Mislio sam da će ih ovaj stravični zločin bar malo zbližiti jer su izgubili dragu osobu, ali ne... Udaljeni su još više, slabo se viđaju, razgovaraju samo oko Jane. Jelenina majka se povukla, nikome ne otvara vrata, jer samo čeka da se ova agonija završi. Neće ništa da kaže, važno joj je samo da može i dalje da viđa unuku i zato ne želi svađu sa Marjanovićima. Uz nju je rodbina, Jelenine tetke, koje joj svakodnevno pomažu - navodi izvor i dodaje da je Jelena bila divna osoba, koja se nikada ni na šta nije žalila, pa ni na Zorana.
- Ona je uvek bila lepa, nasmejana, fina i vaspitana. Uvek je htela svima da pomogne, da se javi. Ne mogu da grešim dušu, Jeca se nikada nije žalila na Zorana. Kad god smo izlazili zajedno, njih dvoje su delovali srećno. Ali znam da je za sve morala njega da pita. Od dijete, frizure, oblačenja, kupovine, izjava za novine - kaže ovaj porodični prijatelj. Majka ubijene pevačice: Da znam ko je ubica mog deteta, ne bih čekala da mu neko presudi Izvor kaže i da cela Borča posle zločina upire prstom u Marjanoviće, praktično ih optužuje da su krivi za Jeleninu smrt.
- Gde god sam se pojavio, svi optužuju njih. Marjanovići su oduvek važili za čudake. Nikada nisu imali dobar odnos sa komšijama, što zbog čudnog posla Zoranove majke Zorice, što zbog svoje hladnoće i zatvorenosti. Iako sam dobar sa njima, retko kada sam im ulazio u kuću. Dođem, popijem kafu u Zoranovom studiju i odem. Neka loša energija vlada u toj kući - dodaje izvor. (Espreso.co.rs / Izvor: eskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.