ZORANA MARJANOVIĆA NE MOGU DA OSUDE ZA JELENINO UBISTVO?! SRPSKI advokat progovorio O PRESUDI KOJU SVI ČEKAMO
Poznati SRPSKI advokat progovorio O PRESUDI KOJU SVI ČEKAMO, Foto: Emilija Jovanović, Ana Paunković

VAŽAN SLUČAJ ZA SRPSKO PRAVOSUĐE

ZORANA MARJANOVIĆA NE MOGU DA OSUDE ZA JELENINO UBISTVO?! SRPSKI advokat progovorio O PRESUDI KOJU SVI ČEKAMO

- Slična ubistva dešavaju se svakog meseca

Objavljeno:

O ubistvu Jelene Marjanović, i optužnice koja je za to brutalno ubistvo podneta protiv njenog supruga Zorana Marjanovića cela Srbija priča godinama unazad.

Glavni okrivljeni u ovom slučaju je njen suprug, Zoran Marjanović.

Viši sud u Beogradu zakazao je unapred čak tri suđenja za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović na kojima će biti saslušano 14 preostalih svedoka u postupku. Samim tim, rasplet slučaja Marjanović može se očekivati već na proleće.

U Espreso intervjuu, koji će sutra biti objavljen na našem portalu, između ostalog, o suđenju Zoranu Marjanoviću razgovarali smo sa advokatom Miroslavom Todorovićem Šerom.

foto: Emilija Jovanović

Pitali smo ga, koja je njegova procena kao bivšeg sudije i advokata, hoće li Zoran Marjanović biti osuđen, ili će biti oslobođen? Hoće li iz zatvora izaći kao milioner? Koji bi mogao da bude epilog tog slučaja?

- Nemam prava da govorim o tom slučaju jer nisam u tom predmetu. Ipak, imao sam neke kontakte sa porodicom, nismo se našli oko toga da ih ja zastupam. Nije mi žao što do toga nije došlo, ali sam svakako sa njima imao neke pregovore. Znam izvesne detalje koji su izuzetno interesantni u tom slučaju. Svakako, činjenica je da je reč o medijskom slučaju, manje kriminalnom.

- Slična ubistva dešavaju se svakog meseca. Slučaj je tako poznat jer je ona bila deo javnosti, to je izgledalo kao lepa priča. - Ako se držimo pravila, optuženi može da bude osuđen samo ako ima nepobitnih dokaza protov njega. To su oni dokazi kakvi se ne mogu srušiti... - rekao je on i objasnio kako bi Zoran mogao da postane čak i milioner.

(Espreso.co.rs / S.T. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.