NA SUĐENJU ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA SVI OPTUŽENI SU REKLI DA NISU KRIVI! Tražili su snimke KAMERA
Optuženi za ubistvo Olivera Ivanovića negirali krivicu na pripremnom ročištu, Foto: Fonet

NASTAVLJA SE POSTUPAK

NA SUĐENJU ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA SVI OPTUŽENI SU REKLI DA NISU KRIVI! Tražili su snimke KAMERA

Potpresednica inicijative SDP Ksenija Božović ocenila je da optužnicu u toj organizaciji shvataju kao još jedan vid pritiska

Objavljeno:

Optuženi za učešće u ubistvu lidera građanske inicijative SPD Olivera Ivanovića danas su negirali krivicu na pripremnom ročištu u Osnovnom sudu u Prištini.

Ivanovićeva sekretarica Silvana Arsović rekla je da se apsolutno ne oseća krivom ni po jednoj tački optužnice, dok je Nedeljko Spasojević negirao učešće u ubistvu, ali je priznao krivicu za nelegalno posedovanje oružja.

foto: Printscreen/facebook

I Marko Rošić i Dragiša Marković su odbacili krivicu za ubistvo, dok se Žarko Jovanović izjasnio da nije kriv po prve dve tačke optužnice.

Odbrana svih optuženih zatražila je snimke kamera, kojima je pokrivena ulica u kojoj je Ivanović ubijen ali i cela Severna Mitrovica.

Potpresednica inicijative SDP Ksenija Božović ocenila je da optužnicu u toj organizaciji shvataju kao još jedan vid pritiska i da je mučno što se Silvana Arsović pominje kao član kriminalne grupe odgovorne za ubistvo Olivera Ivanovića.

"S obzirom da smo pogledali dokaze, nema ni jednog dokaza za Silvanu Arsović niti da je imala saznanja da kamere na zgradi GI SDP nisu radile", rekla je Božović za Betu.

Nastavak suđenja zakazan je za 16. mart.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.