ZORAN KOJI JE IZBO ŽENU U KLADOVU SVAĐAO SE PRVO SA NJOM PRED ĆERKOM: Onda je izvukao kuhinjki nož!
Ilustracija, Foto: Profimedia

stravično

ZORAN KOJI JE IZBO ŽENU U KLADOVU SVAĐAO SE PRVO SA NJOM PRED ĆERKOM: Onda je izvukao kuhinjki nož!

Sprečena tragedija

Objavljeno:

ZORAN S. (46) iz Novog Sipa kod Kladova uhapšen je zbog sumnje da je prethodne noći pokušao da ubije svoju suprugu Draganu (47). On se u ponedeljak rano ujutru pojavio u policijskoj stanici u Kladovu i rekao da je nožem ubio ženu. Policija je odmah otišla do njihove kuće i zatekla teško povređenu, ali srećom živu ženu, koja je prevezena u kladovsku bolnicu, gde su lekari uspeli da joj spasu život.

Kako saznajemo, prava drama odigrala se u ovoj porodici u noći između nedelje i ponedeljka. Supružnici su se iz zasad nepoznatih razloga najpre posvađali. Povod su najverovatnije bili neraščišćeni bračni odnosi. Raspravi je prisustvovala i njihova mlađa ćerka, dok je starija sa dečkom bila u drugoj sobi.

- U jednom trenutku, svađa je izmakla kontroli i Zoran je dohvatio najverovatnije kuhinjski nož - navodi izvor "Novosti" iz istrage. - Počeo je da ubada Draganu. Čuvši vriske, iz sobe su dotrčali starija ćerka i njen mladić. Ovaj momak je uspeo da donekle savlada pomahnitalog Zorana i izgura ga iz kuće. Zoran je tada otišao pravo u policiju i ispričao šta je uradio.

Dragani su u bolnici konstatovane povrede grudi i ruku. Sečivo je, srećom, promašilo srce, što bi po ženu bilo kobno.

- Pacijentkinja je primnjena oko tri sata ujutru i operacija je trajala dva sata - kaže nam dr Borislav Petrović, hirurg i direktor Zdravstvenog centra u Kladovu. - Dragani je sečivo prošlo na dva centimetra od srca. Tu ranu smo sanirali. Zadobila je i posekotine leve nadlaktice i desne šake.

Pretpostavlja se da je ruke povredila dok je pokušavala da se odbrani od napada. Zbog teškog stanja i šoka, ona nije mogla da odgovara na pitanja lekara i policije, a oporavlja se u Intenzivnoj nezi kladovske bolnice.

U selu Novi Sip meštani su bili iznenađeni vešću koja ih je dočekala kada su se u ponedeljak ujutru probudili. I rodbina ovog bračnog para bila je u šoku.

- Zašto je to uradio, stvarno ne znam - kaže nam Zoranov otac, u čijoj kući supružnici žive. - Mislim da neke stvari moj sin više nije mogao da trpi. O tome pravu istinu znaju samo snaja i Zoran.

Šta se kritične noći dešavalo u kući Dragane i Zorana, znaće se po završetku istrage, ali i kada napadnuta žena bude bila u stanju da govori.

POKUŠAJ UBISTVA

NA predlog tužilaštva, Zoranu S. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. On će sa krivičnom prijavom za pokušaj ubistva biti priveden Višem javnom tužilaštvu. Posle saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će od Suda zatražiti pritvor za osumnjičenog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.