BIO JE BLIZAK ARKANU, PA POSLE 7 GODINA ORGANIZOVAO NJEGOVO UBISTVO! Razlupali su mu glavu na VAŽNOJ UTAKMICI
Razlupali su mu glavu na VAŽNOJ UTAKMICI, Foto: Printscreen/Facebook/Legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

BIO JE BLIZAK ARKANU, PA POSLE 7 GODINA ORGANIZOVAO NJEGOVO UBISTVO! Razlupali su mu glavu na VAŽNOJ UTAKMICI

Na kraju ga je ubio Zemunski klan kao osvetu za Ražnatovićevu smrt

Objavljeno:

Zoran Uskoković Skole, koji se od 15. januara 2000, kada su u „Interkontinentalu“ ubijeni Željko Ražnatović Arkan, Milenko Mandić i Dragan Garić, pominjao se kao jedan od organizatora trostruke likvidacije, ubijen je nešto više od tri meseca kasnije.

Na društvenim mrežama, na Fejsbuk grupi "Legende devedesetih" objavljena je slika na kojoj se navodno vidi Skole, i to posle utakmice Novi Pazar - Priština 1993. godine kada su kamenovani autobusi i automobili gostujućih navijača, igrača i stručnog štaba.

Pre toga na stadionu je došlo do nereda, a golman Prištine je pogođen kamenom u glavu. Nakon toga na teren su džipovima upali "Tigrovi" predvođeni predsednikom FK Priština, Arkanom i njegovom desnom rukom - Legijom. Arkan je tada tražio da se utakmica završi nerešeno 1-1, kako je i bilo.

Na samom kraju televizijskog priloga prikazan je čovek sa zavojem na glavi, koga danas prepoznajemo kao Zorana Uskokovića Skoleta, žestokog momka koji je u to vreme bio veoma blizak Arkanu, da bi sedam godina kasnije bio osumnjičen kao jedan od organizatora njegovog ubistva.

Na kraju ga je ubio Zemunski klan kao osvetu za Ražnatovićevu smrt. Posle Skoletovog ubistva, Garda je salutirala na Arkanovom grobu: „Komandante, završeno.“

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.