Ko je mladić koji je priveden na groblju? Njegova poruka Jeleninoj majci po odlasku zaledila je sve

Niko ga ne zna

Ko je mladić koji je priveden na groblju? Njegova poruka Jeleninoj majci po odlasku zaledila je sve

Mladić kojeg su inspektori odveli sa groblja "Zbeg" na informativni razgovor, gde je održan pomen povodom njene smrti, došao je na Jelenin grob dvadesetak minuta pre članova porodice i prijatelja
Objavljeno: 17:01h

Okupljeni kažu da je mladić bio vidno uznemiren i da su mu ruke su mu podrhatavale. Osvrtao se stalno oko sebe. Na sebi je imao beli dres i crnu maramu oko vrata. Da li je ovo ubica Jelene Krsmanović? Ovaj mladić priveden je na pomenu zvezdi Granda! (FOTO) U rukama je držao crni kišobran i belu kesu koje je ubrzo ostavio da bi se potom naslonio na krst pored Jeleninog groba. Kasnije je zapalio sveću i ostavio sok.

Espreso.co.rs
Policija uhapsila Jeleninog ubicu? Pokupili ga na groblju i strpali u maricu!​ Stajao je isprva ćutke, ne komunicirajući ni sa kim, da bi kasnije, s vremena na vreme, prilazio je članovima porodice Krsmanović, među kojima je i Jelenina majka, potapšao bi ih po ramenu i nešto rekao. Dramatično: Policija prekinula pomen, hapse Jeleninog ubicu?!
Aleksandar Jovanović Cile
Po izlasku sa groblja kratko je prokomentarisao Jeleninoj majci: - Teta Zorice, čujemo se, na šta ga je Zorica Krsmanović začuđeno pogledala. Ubica došao na 40 dana pevačici? Sumnjiv lik na Jeleninom pomenu! (FOTO) Potom je Jelenina tetka prišla novinarima i rekla da tog mladića prvi put vidi i da niko ne zna ko je on. Prijatelji Jeleninog muža, Zorana Marjanovića, komentarisali su da je mladić koji je priveden u stvari mesar iz Borče.
Aleksandar Jovanović Cile
- Nisam siguran gde radi, ali mislim da je mesar - prokomentarisao je jedan od prisutnih na groblju. Nepoznati mladić priveden je u policiju gde je na saslušanju. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.