Uhapšeni je bio i ranije na Jeleninom grobu: Donosio ikone, cigare i kafu!

Fan, čudak ili sumnjivac?

Uhapšeni je bio i ranije na Jeleninom grobu: Donosio ikone, cigare i kafu!

Mladić kojeg su inspektori odveli na informativni razgovor dolazio je i pre dva dana na Jelenin grob, a njenoj majci se predstavio kao "blizak prijatelj"
Objavljeno: 14:42h

Majka ubijene pevačice, Zorica Marjanović, kaže da joj se privedeni mladić javio telefonom pre nekoliko dana da pita kad je pomen. Da li je ovo ubica Jelene Krsmanović? Ovaj mladić priveden je na pomenu zvezdi Granda! (FOTO) - On me je zvao već dva puta na fiksni telefon, ali nisam ja pričala sa njim. Moja sestra je, ali mnogo je čudan. Tom prilikom je rekao da je on "Jelenin blizak prijatelj". Policija uhapsila Jeleninog ubicu? Pokupili ga na groblju i strpali u maricu!​ Mladić koji je odveden na informativni razgovor bio je i u ponedeljak bio na Jeleninom grobu. Tada je doneo kafu u šolji i pepeljaru i zapalio cigaretu. Dramatično: Policija prekinula pomen, hapse Jeleninog ubicu?!

Aleksandar Jovanović Cile
Privedeni je, takođe, donosio i ikone na grob. Ubica došao na 40 dana pevačici? Sumnjiv lik na Jeleninom pomenu! (FOTO) Prema svedočenjima prisutnih, on se danas pojavio na groblju pre porodice i prijatelja. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.