ISPLIVALA JE NAJSTRAŠNIJA ISTINA: Starac Mihajlo je iskasapio ženu koja ga je negovala! ONDA JE POZVAO KOMŠIJU
Foto: Profimedia, Printscreen/Google Maps, Ilustracija

UŽAS!

ISPLIVALA JE NAJSTRAŠNIJA ISTINA: Starac Mihajlo je iskasapio ženu koja ga je negovala! ONDA JE POZVAO KOMŠIJU

Po Miloševu kruže priče da je sin Markovićeve sa majkom zloupotrebio ovlašćenja u banci

Objavljeno: 10:34h

Mihajlo Ilić (86) uhapšen je juče zbog sumnje da je u utorak uveče u porodičnoj kući u Miloševu nožem usmrtio Dobrilu Marković (74) iz Račnika. On je nakon zločina i sebe isekao, nakon čega je pozvao komšiju i rekao mu šta je uradio.

Hitna pomoć, koja je ubrzo stigla na lice mesta, odvezla je Ilića u jagodinsku bolnicu. Posle ukazane lekarske pomoći on je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Nažalost, Markovićevoj nije bilo spasa, piše Republika.

Kako saznajemo, Ilić je sa Dobrilom živeo devet godina, a njegova rođaka kaže da ju je mesečno plaćao 300 evra kako bi brinula o njemu i njegovom domaćinstvu.

- Mihajlo se više puta ženio i sve je to propalo i nema decu. Svi ga znaju kao dobrog i mirnog čoveka, ne znamo šta mu se desilo odjednom. Sa Dobrilom je lepo živeo. Valjda joj je i kuću prepisao po ugovoru o doživotnom izdržavanju. Nama kao rođacima nije hteo. Pre nekoliko godina je otišao od kuće i u njoj ostavio svoju negovateljicu rekavši: "Ne mogu više da trpim tu torturu" i bez daljih objašnjenja iznajmio stan u Jagodini, ali se kasnije vratio u svoj dom - priča za Srpski telegraf Nikolićeva rođaka.

Po Miloševu kruže priče da je sin Markovićeve sa majkom zloupotrebio ovlašćenja u banci i podizao novac sa Ilićevog računa, koji je ceo život radio u Salcburgu i ima austrijsku penziju. Njih dvojica su, prema pričama meštana, bili u čestim sukobima oko Mihajlove imovine iako je Dobrilin sin od njega dobio i traktor na poklon.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.