ROBINJU JELENU TERALI SU DA JEDE IZMET I VEZIVALI JE LANCIMA: Ona dobija POSEBAN STATUS, u strahu ne sme pred njih
Foto: Kurir.rs

STRAŠNO!

ROBINJU JELENU TERALI SU DA JEDE IZMET I VEZIVALI JE LANCIMA: Ona dobija POSEBAN STATUS, u strahu ne sme pred njih

ROBINJU JELENU KOJA IMA RAK TERALI SU DA JEDE IZMET I VEZIVALI JE LANCIMA: Ona dobija POSEBAN STATUS, u strahu ne sme pred njih

Objavljeno:

Jelena V., devojka za koju se sumnja da su Nenad Petrović i Mileva Martinov iz Velikog Polja kod Obrenovca godinu dana držali zatočenu i nad njom se zverski iživljavali, dobila je status posebno osetljivog svedoka.

Mileva Martinov nasuđenje u Okružnom zatvoru u Beogradu juče je došla sa slobode. Kako saznajemo, ona je puštena iz pritvora i brani se sa slobode, ali joj je izrečena mera zabrane prilaska svedocima i oštećenoj. Nenad Petrović doveden je u sudnicu iz pritvora, u kom se nalazi od hapšenja u oktobru 2018. godine.

Petroviću i njegovoj nevenčanoj supruzi na teret se stavlja krivično delo trgovina ljudima u saizvršilaštvu. Oni su, kako se sumnja, Jelenu V., koja boluje od raka, skoro godinu dana držali zatočenu i terali da jede izmet, prosjači na Zemunskom keju i ima odnose sa muškarcima za novac, vezivali je lancima da ne bi pobegla i brutalno je zlostavljali i tukli. Na teret im se stavlja i da su joj uzimali novac od socijalne pomoći, kao i da su joj uzeli dokumenta.

Jelena V. juče je došla na ročište, a prisutni su bili i veštaci psihijatar i psiholog, koji su veštačili i okrivljene i oštećenu. Međutim, do ispitivanja Jelene V., kao i dvojice sudskih veštaka nije došlo, zbog izostanka advokata okrivljenog Nenada Petrovića.

Punomoćnica oštećene Jelene V. potom je zatražila da ona dobije status posebno osetljivog svedoka, kao i da javnost bude isključena sa pretresa na kojem će ona davati izjavu.

- Ona strahuje za svoju bezbednost i ne želi da prilikom davanja iskaza bude u istoj prostoriji sa okrivljenima. Zbog toga zahtevam da bude saslušana putem video-linka - rekla je punomoćnica.

Sudija je potom rekao da “sud donosi rešenje da se oštećenoj Jeleni V. dodeli status posebno osetljivog svedoka, pošto ona to i jeste i da se sa tog pretresa isključi javnost”.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.