IMAO JE GLAS KAO SLAVUJ, BILO MU JE ŽAO KADA JE VIDEO ŠTA RADI RAŠID! Policija traga za sinom Sinana Sakića!
Sada je zvanično begunac od pravde, Foto: Printscreen/facebook

u bekstvu

IMAO JE GLAS KAO SLAVUJ, BILO MU JE ŽAO KADA JE VIDEO ŠTA RADI RAŠID! Policija traga za sinom Sinana Sakića!

Rašid je, jednostavno, pobegao iz stana u kom je boravio i sada je zvanično begunac od pravde....

Objavljeno:

Policija već dva dana traga za Lozničaninom Rašidom Sakićem (41), sinom nedavno preminulog folk pevača Sinana Sakića, jer je u četvrtak oko 5.40 polomio nanogicu, koju su mu zbog izdržavanja kazne stavili službenici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde i - pobegao iz kućnog pritvora. O iznenadnom "prekidu" izdržavanja kazne Sakića, na ovaj način, Uprava za izvršavanje sankcija obavestila je policiju i sud.

- Rašid je, jednostavno, pobegao iz stana u kom je boravio i sada je zvanično begunac od pravde - kažu u policiji. - Ovo je pritvorska nanogica, jer u predmetu za koji je optužen još nije osuđen.

Rašid Sakić je osumnjičen da je pre nešto više od mesec dana, sa jednim drugarom, u Loznici, pretukao krojača ogromnim ključem za zavrtanje štafova na gumama teških kamiona. Kako su mediji tada preneli, oni su posle tog čina šnajderu uzeli sav novac i otišli u kafić u centru grada i opušteno popili piće. Policija je brzo reagovala i njih dvojica su završila u pritvoru, a zatim je Rašid, uz nanogvicu, premešten u kućni pritvor.

Dok je bio maloletan, loznička policija je protov njega podnela više od 50 krivičnih prijava, ali nije usledila nijedna osuda, sve dok, na šetalištu, u centru grada, nije ubio najboljeg druga. Sa dvanaestogodišnje robije izašao je 2018. godine, nešto pre smrti oca.

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Sinan je govorio da mu je žao što je Rašid krenuo tim putem, utoliko pre što je imao glas "kao slavuj". On je pokojnom pevaču sin iz prvog braka.

POVRATAK U PRAVI PRITVOR

Zašto je Rašid odlučio da pokida nanogvicu, niko još ne zna, ali se podrazumeva da će, kada bude pronađen, završiti u pravom pritvoru.

- Mera kućnog pritvora podrazumeva zabranu napuštanja mesta boravka bez dozvole suda. Pošto je praktično pobegao, sud će mu sigurno odrediti meru pritvora, u koji će biti vraćen čim ga polija uhapsi - saznajemo od izvora bliskog tužilaštvu u Loznici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.