JUTKA MI JE GURNUO RUKU POD SUKNJU! Ova izjava zlostavljane žene napravila haos, advokat tražio izuzeće sudije
Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Youtube

NASTAVAK SUĐENJA

JUTKA MI JE GURNUO RUKU POD SUKNJU! Ova izjava zlostavljane žene napravila haos, advokat tražio izuzeće sudije

Snežana Bojić, još jedna žrtva polnog uznemiravanja predatora iz Brusa, iznela je nove gnusne detalje

Objavljeno:

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, koji se tereti za seksualno uznemiravanje Marije Lukić nastavlja se danas u Osnovnom sudu u Kruševcu.

Ovom prilikom biće saslušene Snežana Bojić, Daniela Vukajlović i Bojana Miletić Marinković, koje će svedočiti protiv Milutina Jeličića.

Na suđenje je stigao i lider radikala Vojislav Šešelj, a kako Kurir prenosi da je odmah po dolasku vređao Stašu Žujović iz "Žena u crnom", koja je rekla da je ne zanima šta govori "ratni zločinac". Radikal joj se obratio sa: Staša, kako si ružna!

Žene koje pružaju podršku žrtvama bivšeg predsednika Brusa stoje ispred suda sa transparentima.

foto: Espreso

Kako saznaje Kurir, Jutkin advokat tražio je izuzeće sudije, zbog čega je napravljena pauza na suđenju, dok predsednik suda ne donese odluku.

Naime, Jutkina odbrana je tražila izuzeće, jer je sudija dozvolio Borivoju Boroviću da nastavi ispitivanje svedoka Snežane Bojić, a koja je govorila kako je svojevremeno Milutin Jeličić Jutka nju seksualno uznemiravao. Kad je Snežana Bojić rekla da joj je Jeličić gurnuo ruku pod suknju, Jelićićev advokat je skočio i rekao da to što priča nema veze sa slučajem Marije Lukić.

Kad je sudija dozvolio nastavak ispitivanja, Jeličićev advokat je zatražio njegovo izuzeće.

Podsetimo, pored Marije Lukić, Jelića je za polno uznemiravanje prijavilo još šest žena, ali su neke u međuvremenu odustale od toga, a za neke je tužilac procenio da nema dovoljno dokaza. Snežana Bojić je prva koja je posle Marije Lukić javno progovorila o strahotama kroz koje je prošla.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.