VLASTIMIR JE DEJANA UBIO ZBOG NOVCA, VODILI SU VELIKI BIZNIS: Šever je takođe imao jedan ogroman problem
Policija, ilustracija, Foto: fsfv.bg.ac.rs

NAJNOVIJI DETALJI

VLASTIMIR JE DEJANA UBIO ZBOG NOVCA, VODILI SU VELIKI BIZNIS: Šever je takođe imao jedan ogroman problem

Ubica je dugovao ogromnu količinu novca velikom broju ljudi

Objavljeno:

Prve indicije ukazuju da je ubica upucao profesora DIF-a Dejana Ilića (48) zbog duga. Njih dvojica su imala zajednički biznis. Kako nezvanično saznajemo prodavali su polovne automobile i poljoprivredne mašine. Inače, ubica je dugovao ogromnu količinu novca velikom broju ljudi.

Podsećamo, Ilića je ubio Vlastimir Šever (42) koji se sinoć upucao u glavu ispred Skupštine Srbije, i to sa istim pištoljem. On je bio višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela naročito u oblasti privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata.

Sredinom 2017. godine u zajednickoj akciji MUP-a i poreske policije je uhapšen zajedno sa javnom izvršiteljkom Devrnja Svetlanom zbog poreske utaje i zloupotrebe službenog položaja. Kako nezvanično saznajemo, Devrnja je prebacivala novac na ime fiktivnih pravnih poslova advokatima i firmama, koje su ovi potom podizali u gotovini i predavali Ševeru, a on deo novca zadržavao za sebe, a veći deo predavao Devrnji. Već neko vreme se krio na području grada Beograda zbog toga što je bio u bekstvu zbog dugova koje je imao prema nekim ljudima od kojih je pozajmljivao novac i nije vraćao. U jednom periodu tokom 2018. godine Šever je bio vlasnik agencije za registraciju i renta kar vozila u Staroj Pazovi te je tokom rada ove agencije prevario veliki broj lica za velike novčane iznose i nakon toga je pobegao iz Stare Pazove.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.