EPILOG HORORA U MALOJ MOŠTANICI: Deca jesu izgorela u požaru, a ovo su UŽASNI DETALJI
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

jezivo

EPILOG HORORA U MALOJ MOŠTANICI: Deca jesu izgorela u požaru, a ovo su UŽASNI DETALJI

Deca su starosti 9, 11 i 13 godina

Objavljeno: 18:28h

U ovom domaćinstvu živi porodica sa troje male dece. Dvoje male dece iz ovog domaćinstva trenutno se vodi kao nestalo.

Prema nezvaničnim informacijama, deca su bila sama u kući u trenutku izbijanja požara. Njihova majka bila je na poslu, a otac je na izdržavanju zatvorske kazne zbog nasilja u porodici.

Policija obavlja uviđaj tokom kog će biti utvrđeno poreklo pronađenih kostiju, kao i šta se dogodilo sa decom koja žive u ovom domaćinstvu. Deca su starosti 9, 11 i 13 godina.

U trenutku izbijanja požara deca su bila sama kod kuće, za njima su tragali meštani sela u nadi da su se negde sakrili, izjavio je za Beogradsku hroniku Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac koji je na licu mesta.

Kako se nezvanično saznaje sa stradalom decom je u trenutku izbijanja požara bila i starija sestra koja je uspela da se spasi.

Kako je rekao Čučković, celo selo se diglo i svi su se nadali da su deca pobegla u komšiluk.

Naveo je da je reč o deci koja su drugi i četvrti razred.

- Nisu dobre vesti iz Obrenovca, čeka se nalaz sudske medicine, ali su na zgarištu pronađena dva mala tela. Kompletno selo se diglo i naša nada je bila da su deca u strahu pobegla, da su se negde sakrila ili pobegla u komšiluk. Deca su bila sama, drugi i četvrti razred, majka je sad došla sa posla. Dobićete uskoro zvaničnu informaciju, ali nažalost nije dobro - rekao je prvi čovek Obrenovca Miroslav Čučković.

Kako portal srbijadanas.com saznaje, deca su bili štićenici centra za socijalni rad, a sumnja se da su dečak i devojčica izgoreli.

Izvor navodi i da deca dolaze iz jako siromašne porodice, otac im je navodno sklon alkoholu a zarađivao je radeći u nadnici ali se trenutno nalazi u zatvoru.

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.