PRIŠAO MU JE PLAĆENI UBICA IZ MRTVOG UGLA I PUCAO U GLAVU! Detalji mafijaške sačekuše na BEŽANIJI!
Sa lica mesta, Foto: Nemanja Nikolić

Mafijaška sačekuša!

PRIŠAO MU JE PLAĆENI UBICA IZ MRTVOG UGLA I PUCAO U GLAVU! Detalji mafijaške sačekuše na BEŽANIJI!

Kotoranin Marko Vuković (41) ubijen je u petak uveče u klasičnoj mafijaškoj sačekuši kad je pokupio svoju decu iz Osnovne škole "Borislav Pekić" na Bežaniji.

Objavljeno:

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskog istrazi, Marko je oko 18.30 pokupio svoje dve ćerke iz škole u Ulici Danila Lekića Španca i smestio ih u parkirani BMW X-6, u kom je bio i njegov mlađi sin. Potom je seo za volan i spremao se da krene, ali je tada naišao zločinac.

- Ubica je došao sa zadnje strane kola, iz mrtvog ugla sa vozačeve strane. Prišao je prozoru, ispalio nekoliko metaka Vukoviću u glavu i odmah pobegao. Srećom, nije pucao i u decu. Očigledno je ovo delo profesionalca - kaže naš izvor.

Iako je Hitna pomoć došla brzo, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je obavila uviđaj i dala se u potragu za zločincem. Blokiran je čitav Novi Beograd, zaustavljana su i pretresana vozila po ulicama i na mostovima, ali ubica nije pronađen dodaje Informer.

Na mestu zločina policija je zatekla i Markovog prijatelja, takođe iz Kotora, koji je rekao da ga je godinama poznavao i da Vuković ni sa kim nije bio u sukobu.

Naš izvor iz istrage navodi da je Marko bio pomorac. Jedno vreme je živeo u Belgiji, a u Beograd se doselio pre nekoliko godina i osnovao građevinsku firmu.

Nezvanični izvori pak navode da je Vuković, iako nema krivični dosije, policiji bio "bezbednosno interesantna osoba" zbog sumnje da je učestvovao u švercu kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u Evropu, ali da nije pripadao kotorskim narko-klanovima - ni "škaljarskom" ni "kavačkom".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.