SAHRANJEN MARKO (28) KOJI JE IZBODEN U SOMBORU! Ubica još nije pronađen, a stanovnici ovog grada su PREPLAŠENI
Foto: PRINTSKRIN/FACEBOOK

tuga!

SAHRANJEN MARKO (28) KOJI JE IZBODEN U SOMBORU! Ubica još nije pronađen, a stanovnici ovog grada su PREPLAŠENI

Marka je nepoznati napadač izbo dva puta u predelu srca, posle čega je mladić preminuo, a motiv ubistva nije poznat

Objavljeno: 20:09h

Marko Đurović (28) iz Sombora, koji je ubijen u ponedeljak predveče na Prvomajskom bulevaru, sahranjen je danas, dok policija i dalje traga za ubicom.

Mladić je izašao sa ocem u šetnju, i ušao u apoteku da kupi lek. Kada je izašao, nepoznati napadač zadao mu je dva kobna uboda u srce nožem. Mladić je preminuo na licu mesta, a motiv ubistva, kao i sam napadač, za sada su nepoznati.

Policija i tužilaštvo i dalje se nisu oglasili saopštenjem o ovom slučaju, a kako navodi Pink, pojedini stanovnici Sombora su uplašeni za svoju decu, te ih ne puštaju da noću izlaze sami.

U ulici Roze Luksemburg vladao je muk. Niko ne može da veruje da su se oprostili od Marka. Prijatelji i komšije ga opisuju kao dobrog mladića i ne veruju da je završio na tako tragičan način. Rekli su da je bio posvećen sportu, veseo i iskren čovek.

- Uplašena sam jer je Sombor mali grad za tako veliki zločin. Nadam se da će ubica vrlo brzo biti uhvaćen - kaže jedna od stanovnica ovog grada za Pink.

- Bio sam na licu mesta kada se sve dogodilo. Sasvim slučajno sam se tu zatekao. Pet-šest kola policije su bila tu i samo su me prebacili na drugu stranu. Vrlo lako je ovo moglo da se desi nekom drugom, recimo meni, pritom smo sličnih gabarita, bila je noć i teško da bi nas neko razlikovao - kaže jedan mladić.

"Tata, ovaj me ubode nožem"

- Još ne mogu da poverujem da sam u trenu ostao bez mog Marka. Kada smo te večeri krenuli u šetnju ništa nije slutilo da će se desiti nešto loše - kaže za "Novosti", Dragan Đurović, neutešni otac, kome su u ponedeljak uveče u Somboru ubili sina.

- Išli smo Prvomajskim bulevarom, kada je Marko rekao da hoće da svrati u apoteku, da uzme sirup protiv kašlja. Bilo je oko 18.30 - priča Dragan.

Čim je mladić izašao iz apoteke, po rečima oca, ispred njega se pojavio nepoznati muškarac sa kapom na glavi, i mrmljajući, prišao Marku, koji ga je malo odgurnuo u stranu, ne sluteći šta će ga nakon toga zadesiti.

- Bio je mrak i pala je magla, pa nisam dobro video šta se dešava, ali kada sam hteo da pomognem sinu, on mi je rekao: "Tata, ovaj me ubode nožem, čuvaj se". Tek tada sam ugledao nož u rukama ubice. Iz džepa sam uzeo mobilni telefon da pozovem hitnu pomoć i policiju, da pomognem sinu, a on je pokušao da uđe u apoteku. Nije stigao do vrata, pao je na asfalt - kaže Dragan.

Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla, bezuspešno je pokušavala da reanimira mladića. Ubrzo je preminuo usled teške povrede nanete sa više uboda nožem.

Dragan se priseća da je ubica, po govoru, zvučao kao da je drogiran, ali je nakon što je njegovog sina ubo nožem nestao u jednoj od obližnjih ulica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.