PSUJE NAS, GALAMI I POLIVA VODOM! Bili smo na mestu gde živi MANIJAK iz Obrenovca koji KRIŠOM GLEDA TINEJDŽERKE!
Zgrad u kojoj živi manijak koji danima uznemirava učenice srednjih škola, Foto: Privatna arhiva

užas

PSUJE NAS, GALAMI I POLIVA VODOM! Bili smo na mestu gde živi MANIJAK iz Obrenovca koji KRIŠOM GLEDA TINEJDŽERKE!

On danima uznemirava učenice srednje Poljoprivredno-hemijske škole i Gimnazije

Objavljeno:

Muškarac star oko 50 godina danima uznemirava učenice srednje Poljoprivredno-hemijske škole i Gimnazije u Obrenovcu.

Prema svedočenju očevidaca čim ih ugleda sa terase onaniše.

Kako saznaje naš reporter na licu mesta, dve učenice ovih srednjih škola polivao je vodom, dok je na druge i onanisao, tvrde svedoci.

Naime, ovaj čovek živi u blizini školskog dvorišta u zgradi na drugom spratu, tvrde meštani.

foto: Privatna arhiva

Podsetimo, uznemirenje i panika u dvema obrenovačkim srednjim školama koje dele isto dvorište traje desetak dana, a sve je počelo kada su učenice primetile muškarca srednjih godina na terasi zgrade koja se nalazi preko puta školske kapije.

Roditelji su izrazili zabrinutost, jer kako kažu časovi u drugoj smeni se završavaju kada je napolju već uveliko mrak.

Ipak, kako saznaje naš reporter na terenu manijak devojčicama nije prilazio, niti je došlo do bilo kakve vrste seksualnog napastvovanja. Učenice četvrte godine tvrde kako su od pre znale za tog čoveka, ali kako nisu obraćale pažnju sve dok nije došlo do incidenta.

Sagovornice Espreso.co.rs tvrde kako na njih nije onanisao, ali kako im je u više navrata pretio, vikao na njih, ali ih i polivao vodom.

- Psuje i preti. Polivao nas je vodom - rekle su ove učenice.

U obližnjem kozmetičkom salonu, ali i generalno u okolini škole incident je poznat svime, kao i činjenica da manijak živi baš u gore pomenutoj zgradi, no o njemu niko ništa više od toga ne zna.

- U ovoj zgradi često se menjaju stanari. Mi nismo ništa videli i čuli tog dana kada se sve to desilo, posle smo čuli priču - rekli su sagovornici Espreso.co.rs.

Majka T. L. zabrinuta je za ćerku kao i svi roditelji, pa iz predostrožnosti, ne znajući o kakvom manijaku je reč, želi da sačuva anonimnost. U izjavi za „Alo!“ navodi da ju je strah za dete jer se časovi popodne završavaju kada već padne mrak.

- Moja ćerka i njene drugarice su to primetile pre oko nedelju dana. Kako se pojave na odmoru van školske kapije, on ustaje sa stolice na terasi u kojoj ih vreba, počinje da im maše, dodiruje genitalije, liže srednji prst i radi slične grozote - priča majka T.L.

Učenice su pokušale da fotografišu muškarca za kojeg se sumnja da ima između 40 i 50 godina i da živi na trećem spratu zgrade, pa se na fotografiji vidi kako sedi ispod klime odakle traži svoje žrtve.

- Kada vidi da su izašle, odmah ustaje i prati ih pogledom, počinje da maše i da se dodiruje - dodaje majka pa kaže:

- Tu školu pohađa dosta đaka i mnogo devojčica. Časovi se nekad završavaju i po mraku i jednostavno, posle ovakvih upozorenja naše dece brinemo prvenstveno za njihovu bezbednost. Takvi ljudi su nepromisljeni, jer kad moze da svašta radi sa terase, sigurna sam da nema strah da to uradi i na drugi način - zabrinuto konstatuje majka T.L.

O čitavom slučaju deca su obavestila i razrednog starešinu koji je, prema rečima naše sagovornice, i više nego korektno odreagovao i obavestio dalje rukovodstvo škole.

- Rekao im je da se ne zadržavaju van školskog dvorišta, a naročito ne u blizini zgrade dotičnog muškarca, kao i da ne komuniciraju sa njim. Ne zna o kome je reč, ali preduzeće dalje mere. Kao i da se u slučaju bilo kakvog problema deca mogu obratiti dežurnom nastavniku koji je u dvorištu škole - kaže majka.

Očekuje se da o celom slučaju u Obrenovcu bude upoznata i policija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.