HOROR U ŽARKOVU! 20 metaka ispaljeno na firmu svedoka saradnika protiv Šarića!
Žarkovo, ilustracija, Foto: PRINTSCREEN / ADRIA MEDIA TV

NAPAD!

HOROR U ŽARKOVU! 20 metaka ispaljeno na firmu svedoka saradnika protiv Šarića!

Firma koja se nalazi u prostorijama Nebojše Joksovića nije u njegovom vlasništvu, već samo zakupljuje prostor u Vodovodskoj

Objavljeno:

Nepoznate osobe ispalile su više od 20 metaka na objekat Nebojše Joksovića, svedoka saradnika u postupku protiv biznismena Darka Šarića.

Napad se dogodilo u noći između utorka i srede oko četiri sata ujutru u Vodovodskoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo.

Radnik obezbeđenja prijavio je policiji oštećenje na fasadi i prozoru. Povređenih osoba nije bilo, piše Pink.

Na licu mesta pronađeno je više čaura, a na prozoru 20 rupa od metaka. Objekat koji je oštećen u pucnjavi tokom noći je u vlasništvu Nebojše Joksovića, koji je lokal dao u zakup drugoj osobi.

Na poslovnom objektu postoji video nadzor, a noćni čuvar je izjavio da je oko 4 sata ujutro čuo neku buku ali da zbog magle nije ništa video.

Policija detaljno istražuje ko je i zbog čega ispalio veći broj metaka iz automatske puške na zgradu u Vodovodskoj ulici.

Takođe, proverava se i mogućnost da je Joksović sam organizovao napad kako bi sebi eventualno obezbedio bolju policijsku zaštitu. Joksović je svedok saradnik u slučaju protiv Darka Šarića.

Inače je pre devet godina štamparija koja je u vlasništvu Joksovića, a nalazi se u neposrednoj blizini pogođena ručnim bacačem zoljom.

Protiv Joksovića je podneto više krivičnih prijava.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.