Ubio je serijski ubica! Zvezdu Granda usmrtio tip koji je u Borči već sejao smrt pre 10 godina!

SMRT JELENE MARJANOVIĆ

Ubio je serijski ubica! Zvezdu Granda usmrtio tip koji je u Borči već sejao smrt pre 10 godina!

Postoji taj DNK sa njenog tela, čije upoređivanje sa drugim biološkim materijalom dosad nije dalo rezultate, a pronađen je na donjoj trenerci i gaćicama
Objavljeno:
Operativci beogradske policije, u istrazi brutalnog ubistva Jelene Marjanović, tragaju i za čovekom koji je pre desetak godina motkom usmrtio jednu staricu u Borči, nedaleko od mesta gde je pronađeno telo pevačice. baku je usmrtio udarajući je motkom po glavi.
Epilog monstruznog ubistva? Na Jeleninoj trenerci nađen DNK jednog člana njene porodice!
Damir Dervišagić
Osim ovog Borčanina inspektori ispituju i veliki broj ljudi u naselju Crvenka, koji imaju policijske dosijee. Od ubistva Jelene Marjanović prošlo je 35 dana, a policija nema konkretan dokaz koji bi je odveo do počinioca gnusnog zločina.
Printscreen/Youtube
Postoji taj DNK sa njenog tela, čije upoređivanje sa drugim biološkim materijalom dosad nije dalo rezultate - navodi sagovornik iz istrage. - On je izolovan na donjoj trenerci i gaćicama. Sumnjamo da potiče od ubice. 101. verzija ubistva pevačice iz Borče: Ubica je bio opsednut Jelenom!
Od početka su postojale indicije da porodica Marjanović nešto krije, ali policija zasad ne može da to i potvrdi.
Dragana Udovičić
Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila tokom trčanja po nasipu. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu, stotinak metara od staze kojom se kretala. Novosti

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.