POLICIJA PRONAŠLA SVESKU SA SPISKOM KLIJENATA ELITNIH PROSTITUTKI: Na njemu su POLITIČARI I JEDAN FUDBALER!
U akciji su zaplenjeni telefoni, laptopovi, pa čak i sveska sa detaljnom evidencijom klijenata, Foto: MUP

palo 22 ljudi

POLICIJA PRONAŠLA SVESKU SA SPISKOM KLIJENATA ELITNIH PROSTITUTKI: Na njemu su POLITIČARI I JEDAN FUDBALER!

Osumnjičeni su imali detaljno razrađenu mrežu, po kojoj su funkcionisali

Objavljeno:

Policija je nakon višemesečne istrage uhapsila 22 osobe koje se sumnjiče da su duži vremenski period organizovale elitnu prostituciju na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine.

U akciji su zaplenjeni telefoni, laptopovi, pa čak i sveska sa detaljnom evidencijom klijenata u kojoj su se našla i imena jednog političara i jednog poznatog fudbalera. Kako se saznaje, u pitanju su dve kriminalne grupe koje su međusobno sarađivale, a među uhapšenima se našao i jedan policajac.

Oni se terete da su od marta do kraja novembra 2019. organizovali lanac prostitucije tako što su na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali luksuzne stanove i angažovali ženske osobe za pružanje seksualnih usluga unapred dogovorenoj klijenteli. Interesantno je i da je prilikom pada ove seks-mafije u prostorijama koje su koristili pronađena i sveska sa evidencijom svih klijenata, a među njima ima i javnih ličnosti.

foto: MUP

- Uhapšeni Darko Todorović (45), Saša Glišić (46) i Miroslav Terzić (45) označeni su kao organizatori ove dve kriminalne grupe, koje su sarađivale među sobom. Osim njih troje, privedeno je i sedam pripadnika obezbeđenja, pet vozača, dva menadžera i pet devojaka, koje su tvrdile da su radile kao sekretarice, odnosno ugovarale termine sa klijentima. Pored njih, priveden je i policajac Goran Stanković (45), dok se za još dve osobe traga - kaže izvor.

Osumnjičeni su imali detaljno razrađenu mrežu, po kojoj su funkcionisali.

- Oni su za potrebe prostitucije iznajmljivali stanove u kojima su angažovali devojke za pružanje seksualnih usluga. Potom su angažovanim devojkama davali pseudonime, a zatim ih preko interneta oglašavali i reklamirali na sajtovima za prostituciju. U nameri da ne budu otkriveni, organizovali su i prevoz prostitutkama do unapred dogovorenih lokacija, ali i obezbeđenje koje je kontrolisalo stanove u kojima su pomenute pružale seksualne usluge klijentima - kaže izvor.

Prilikom pretresa stanova osumnjičenih zaplenjena je veća suma novca, 176 mobilnih telefona, 12 laptopova, četiri vozila koja su korišćena prilikom odrađivanja posla, manja količina droge i municija. Ipak, interesantno je da je, osim toga, pronađena i sveska sa svom dokumentacijom koju su pripadnici ove grupe vodili.

- U jednom stanu pronađena je i sveska sa podacima klijenata, ali i tarifama devojaka koje su pružila seksualne usluge. Sumnja se da među klijentima ima i poznatih biznismena i javnih ličnosti. U oko su policajcima odmah upala dva dobro poznata imena. Radi se o jednom političaru i jednom fudbaleru - priča izvor.

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.