OVO JE CELA I PRAVA ISTINA O INCIDENTU NA VIDIKOVAČKOJ PIJACI! Ovo se desilo u NEDELJU UJUTRU!
Tuča Sadije Durmisi i komunalne policajke, Foto: Pritnscreen

UŽAS!

OVO JE CELA I PRAVA ISTINA O INCIDENTU NA VIDIKOVAČKOJ PIJACI! Ovo se desilo u NEDELJU UJUTRU!

Njen potez je razbesneo Sadiju Durmisi, pa je brutalo udarila u glavu službenicu komunalnog preduzeća

Objavljeno:

Na vidikovačkoj pijaci dogodio se incident koji je potresao javnost. Naime, do sukoba kada je komunalna policajka prišla prodavačici robe "na crno", kako bi je opomenula da tu ne može da stoji.

Njen potez je razbesneo Sadiju Durmisi, pa je brutalo udarila u glavu službenicu komunalnog preduzeća.

- U nedelju, 12. januara, oko 11. 20 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova kontrole komunalnog reda i pružanja asistencije komunalnoj inspekciji GO Rakovica, od strane lica koje je vršilo nelegalnu uličnu prodaju napadnuta je i udarena komunalna milicionarka Sekretarijata za poslove komunalne milicije. Komunalna milicionarka je udarena zatvorenom šakom u predelu lica, i nakon povređivanja je zbrinuta u Kliničkom centru Srbije. Brzom intervencijom pripadnika MUP-a RS, PS Rakovica, osoba, koja je izvršila napad na komunalnu milicionarku, je uhapšena i identifikovana. Protiv napadača je podneta krivična prijava za napad na službeno lice i od strane postupajućeg tužioca određeno zadržavanje. - rečeno nam je iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije

- Sekretarijat za poslove komunalne milicije će i u buduće, u skladu sa Zakonom o komunalnoj miliciji („Službeni glasnik RS“, broj 49/19) i Odlukom o komunalnoj miliciji („Službeni list grada Beograda“, broj 101/19), a u cilju zaštite komunalnog reda, preduzimati sve mere na koje je ovlašćen. Komunalni milicionari Grada, 24 časa svakog radnog rada, subotom, nedeljom i u dane državnih i verskih praznika, postupaju po službenoj dužnosti (samostalnim angažovanjem ali i pružanjem brojnih asistencija komunalnim inspekcijama Grada i Gradskih opština kojima je ovaj vid pomoći potreban) na celoj teritoriji grada, i preduzimaju sve mere na koje su ovlašćeni u cilju uspostavljanja narušenog komunalnog reda na teritoriji grada Beograda.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.