SUĐENJE SRBIMA U SLUČAJU UBISTVA AMERIKANCA NA ZAKINTOSU ODLOŽENO! Došli su i roditelji STRADALOG, HOĆE SAMO JEDNO
Bakari Henderson, Foto: Youtube printscreen

Odloženo suđenje!

SUĐENJE SRBIMA U SLUČAJU UBISTVA AMERIKANCA NA ZAKINTOSU ODLOŽENO! Došli su i roditelji STRADALOG, HOĆE SAMO JEDNO

Ponovljeno suđenje u slučaju ubistva američkog studenta Bakarija Hendersona na Zakintosu, odloženo je za ponedeljak, 13. januar

Objavljeno:

Ponovljeno suđenje u slučaju ubistva američkog studenta Bakarija Hendersona na Zakintosu, za koje su petorica Srba i jedan britanski državljanin bosanskog porekla osuđeni na kazne zatvora od pet do 10 godina, odloženo je za ponedeljak, 13. januar.

Roditelji ubijenog studenta pojavili su se jutros na sudu u Patri, iščekujući da novo suđenje donese stože kazne za okrivljene. Međutim, grčki mediji su preneli da je do odlaganja suđenja došlo jer se na današnjem ročištu nisu pojavili svedoci.

Podsećanja radi, najveću kaznu zbog smrti Hendersona dobio je Amir Omardžić, britanski državljanin bosanskog porekla koji je osuđen na 15 godina zatvora. Srpski državljanin Dušan Ranković je kažnjen sa deset godina zatvora, Miloš Ilić, Stefan Stojanović i Nemanja Ristić dobili su po devet godina zatvora kao mladi punoletnici, dok je Miloš Senić dobio pet godina zatvora.

Ipak, grčko tužilaštvo i Hendersonova porodica uložili su žalbe na presudu.

Podsetimo, Bakari Henderson (23) nastradao je u noći između 7. i 8. jula 2017. godine u klubu "Bar kod", u mestu Laganas, a suđenje sedmorici srpskih državljana okrivljenih za ubistvo američkog studenta započelo je godinu dana kasnije.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.