JEZIVA SKROVIŠTA ČUDOVIŠTA SADA SU RAZOTKRIVENA: Na ovaj način je Malčanski berberin uspeo da izmakne policiji!
Foto: Printscreen, MUP

detalji

JEZIVA SKROVIŠTA ČUDOVIŠTA SADA SU RAZOTKRIVENA: Na ovaj način je Malčanski berberin uspeo da izmakne policiji!

* I posle pronalaska devojčice menjao je lokacije

Objavljeno:

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas posle 16 dana potere na groblju u Malči. On je, kako bi umakao policiji, unapred pripremio skrovišta i često menjao lokaciju, čak i dok je sa sobom vukao devojčicu Moniku Karimanović.

Evo šta znamo o poteri veka koja je na noge podigla celu Srbiju: * Definitivno je sve unapred isplanirao i spavao je po rupama koja je ranije iskopao i pripremio. Nađeno je više rupa u kojima je evidentno boravio * Često je menjao lokacije i izbegavao je naseljena mesta, već se kretao po šumama, po obodima sela, kako ga neko ne bi primetio.

* Pošto se uglavnom skrivao po rupama, a kretao se uglavnom noću, nije mu bilo lako ući u trag. * I posle pronalaska devojčice menjao je lokacije.

* Prema njegovoj prvoj izjavi sinoć je stigao na groblje u Malču gde se sakrio u rupi. Groblje je na obodu sela. * Rupa na groblju u kojoj se skrivao je bila dobro zamaskirana lišćem i granjem i morala je policija gotovo do same rupe da dodje da bi ga pronašla i primetila to skroviste. * Vidno je bio isrcpljen i smršao je nekih 10-ak kilograma za ove nešto više od dve nedelje.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.