TANJA JE POGINULA KAD SE VRAĆALA SA REPRIZE DOČEKA! Puklo je kao bomba, momci su je izneli IZ AUTA, bilo je strašno
Tanja Jović poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći, Foto: Facebook

Tragedija

TANJA JE POGINULA KAD SE VRAĆALA SA REPRIZE DOČEKA! Puklo je kao bomba, momci su je izneli IZ AUTA, bilo je strašno

Pored nastradale devojke, u udesu su povređena i dva mladića koja su bila sa njom u automobilu

Objavljeno:

Tanja Jović (29) iz Aleksinca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila 2. januara oko 2.30 časova u Ulici Južnomoravskih brigada u tom gradu, kada je automobil "opel kalibra" u kojem se nalazila udario u paletu sa behaton pločama i prevrnuo se.

Pored nastradale devojke, u udesu su povređena i dva mladića koja su bila sa njom u automobilu. Kako saznajemo, devojka se vraćala sa reprize dočeka Nove godine sa verenikom Mladenom V. (25), koji je bio na mestu suvozača u automobilu kojim je upravljao vozač Milan D. (24). Od siline udarca u gomilu betonskih ploča koje su se nalazile na trotoaru u Ulici Južnomoravskih brigada, "opel" se prevrnuo, a nesrećna devojka nastradala je na licu mesta, dok su njen verenik i vozač povređeni.

U kući nastradale devojke muk i neverica. Pre nekoliko meseci proslavili su veridbu dvoje mladih, a sada su svi slomljeni neopisivom tugom.

- Zabavljala se sa Mladenom četiri godine, sve im je lepo išlo, veridbu su proslavili u avgustu 2019. Za Novu godinu su bili svi na porodičnoj proslavi a 1. januara su ona i verenik otišli na reprizu dočeka u jednu kafanu. Niko nije mogao da nasluti da će se ovakva strašna tragedija desiti - priča jedan rođak nastradale devojke.

Koliko je udarac "opela" u behaton ploče bio jak, svedoči i to da se osim „opela“ prevrnuo i automobil marke "pežo" koji je bio iza gomile behaton ploča.

- Puklo je kao bomba. Na ulici je bio strašan prizor, dva prevrnuta vozila - jedno u kojem su bila dva mladića i devojka i "pežo" koji je bio parkiran na trotoaru. "Opel" je bio na krovu, mladići su iznosili devojku koja je imala tešku povredu glave i nije davala znake života. Dozivali su je po imenu "Tanja, Tanja..." pokušavajući da je osveste, ali ona je bila nepomična. Bilo je strašno - ispričao je jedan od meštana tog kraja.

Policija je obavila uviđaj sa nadležnim tužiocem i radi na utrvrđivanju uzroka ove teške nesreće. Sumnja se da je "opel" išao velikom brzinom, jer je oborio gomilu betonskih ploča kao od šale, ali će sve činjenice biti utvrđene istragom.

Muškarac poginuo, devojka teže povređena kod Kikinde

M. M. (52) poginuo je u udesu koji se dogodio 1. januara oko 21 sat u Novim Kozarcima kod Kikinde, dok je teže povređena njegova rođaka (17). Udes se dogodio kada je “ford” koji je vozio M. M. sleteo s puta i udario u drvo. M. M. je poginuo na mestu, dok je devojka koja je bila sa njim u automobilu teže povređena, ali nije u životnoj opasnosti.

Vozač alkotestiran

Milanu D., vozaču "opela" u kom je bilo troje mladih, posle udesa uzeta je krv na analizu. Utvrđeno je da je u krvi imao 1,4 promila alkohola u krvi zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 časova u policiji. Po isteku tog roka biće privede tužiocu zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.