UBIO ŽENU I ZAPALIO JOJ STAN?! Novi detalji smrti penzionerke Slavke Jevtić (64) u Loznici
Foto: Espreso.co.rs

jezivo

UBIO ŽENU I ZAPALIO JOJ STAN?! Novi detalji smrti penzionerke Slavke Jevtić (64) u Loznici

Jedan mladić je, dok se vraćao kući, primetio da kulja dim iz njenog stana

Objavljeno:

BEŽIVOTNO telo Slavke Jevtić (64) pronađeno je u petak ujutru, oko 4.30, u predsoblju njenog stana u centru Loznice, nedaleko od Železničke stanice. Prve komšije su najpre čule lupanje na vrata, a ubrzo Slavku kako viče: "Pusti me, zvaću policiju!"

Jedan mladić je, dok se vraćao kući, primetio da kulja dim iz njenog stana. Brzo je upozorio njene prve komšije, koje su pozvale policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć.

- Vrata stana nisu bila zaključana - priča jedan od prvih komšija pokojnice. - Kad smo ih otvorili, videli smo samo Slavkine noge i bilo nam je jasno da se nešto dogodilo. Stan jeste goreo i kuljao je dim, ali bilo je očigledno da nije stradala od dima i vatre, jer je goreo sasvim drugi deo stana. Lekari su brzo stigli, ali su mogli samo da konstatuju smrt, dok su vatrogasci lako zaustavili vatrenu stihiju, kako se ne bi proširila na ostatak stana.

Slavkine komšije pretpostavljaju da je ona nekome, koga poznaje, otvorila vrata, ne sluteći šta je čeka:

- Kada je počela da zapomaže i traži pomoć, bilo je kasno - kažu nam poznanici Jevtićeve.

Preminula žena je živela sama. Penziju je stekla radeći u "Drini" iz Loznice, a svi su je znali kao finu, povučenu i poštovanu u komšiluku. Njena sestra Milka Gligorić kaže da se prethodnog dana čula sa njom, da su lepo pričale i da ništa nije ukazivalo da će se dogoditi nešto ovako tragično.

- Nije mi se žalila da ima bilo kakve probleme - rekla nam je Milka.

Uviđaj je uradio dežurni tužilac Višeg tužilaštva u Šapcu, koji će da vodi istragu. Naložena je obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. U zavisnosti od toga znaće se u kom pravcu će ići dalji postupak.

MOTIV

SLAVKA Jevtić je živela u stanu koji joj je ostavio deda o kome se brinula. Prema onome što se moglo čuti, nedavno je, navodno, odlučila da na nekoga prepiše ovu nekretninu, što se pojedinima nije sviđalo. Nadležni će proveriti i ove navode, kako bi se utvrdio eventualni motiv, ako je reč o ubistvu.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.