MEŠTANI SELA IZ KOJEG JE BERBERIN OKRILI STRAVIČNE DETALJE O NJEMU: Uradiće sve da preživi, ljudima je pričao OVO
Foto: Printscreen, MUP

potraga

MEŠTANI SELA IZ KOJEG JE BERBERIN OKRILI STRAVIČNE DETALJE O NJEMU: Uradiće sve da preživi, ljudima je pričao OVO

Policija za ovim monstrumom traga već 14 dana

Objavljeno:

On je zec u vučjoj koži, inteligentan je, ali samo se na deci sili. On ovaj kraj poznaje kao svoj džep, a teren je očigledno sprema i ranije. Viđali su ga sa riljačem... tada je sigurno kopao zemunice.

Ovako pričaju meštani Malče, rodnog sela Ninoslava Jovanovića, višestrukog silovatelja i otmičara male Monike K. (12), poznatijeg kao Malčanski berberin.

Policija za ovim monstrumom traga već 14 dana i, iako su mu uvek za petama, nikako ne uspevaju da ga uhvate.

Meštani Malče već dve nedelje žive u strahu. Policija je blokirala ovo selo nakon što je krajem prošle nedelje oteta devojčica pronađena u napuštenoj vikendici u selu Pasjača, a monstrum je viđen kako razbija prozor, i beži iz nje. Pasjača se nalazi blizu Malče, pa je od tada policijska istraga usmerena ponovo ka ovom selu gde je monstrum u prvim danima i sakrio devojčicu, u zemunici u šiblju pored malčanske petlje...

- Možda ima zemunice na još nekim lokacijama - kaže jedan meštanin. Kako dodaje Jovanović je "spreman na sve da preživi".

- On je u stanju da sisa mleko direktno iz krave, koze, ovce, da jede živa jaja, na sve je spreman. To je lisica jedna. Za malo im pobeže iz Pasjače - kaže ovaj meštanin.

On dodaje da je Jovanović, nakon što je u martu izašao iz zatvora zbog uzemiravanja žena preko društvenih mreža, da će "uraditi sve da se ne vrati na robiju".

- Pričao je po selu da su ga robijaši mnogo tukli i da će sve da uradi da se ne vrati na robiju. Niko ga nije video, samo čujemo glasine da je viđen. Stari ljudi su naplašeni, svi žive u strahu da opet ne otme neko dete - kaže on.

Potraga za Malčanskim berberinom traje već punih 14 dana. Policijska potraga pokriva sva sela oko Niša, Knjaževca i Svrljiga. Na terenu je na stotine policajaca i vojnika. Bilo je nekoliko tragova, međutim on i dalje uspešno umiče organima reda... Devojčica koju je oteo i deset dana vukao svuda sa sobom dok je bežao od policije, još se nalazi u bolnici gde se oporavlja od povreda koje joj je naneo i užasne traume koju je doživela. Nju u bolnici čuvaju policajci....

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.