OTAC STAO U ZAŠTITU SINA, POMAHNITALI KOMŠIJA MU ODSEKAO RUKU! Jezivi detalji tragedije u Apatinu
Ilustracija, Foto: Aleksandar Stojanović

UŽAS

OTAC STAO U ZAŠTITU SINA, POMAHNITALI KOMŠIJA MU ODSEKAO RUKU! Jezivi detalji tragedije u Apatinu

Istraga je u toku

Objavljeno:

Apatinac Roland R. (46) u utorak je mačetom odsekao ruku do lakta Prigrevčaninu Dušanu Č. (66), a nesrećni čovek hitno je prebačen u novosadski Klinički centar, gde doktori čine sve da mu spasu ruku. Napadač je uhapšen i određen mu je pritvor.

Ovaj tragični događaj zbio se oko 14 časova u dvorištu porodične kuće Dušana Č. u Prigrevici. Roland je, po informacijama bliskim istrazi, najverovatnije došao kako bi se obračunao sa Milanom Č., Dušanovim sinom, koji je osumnjičen da mu je pre dvadesetak dana zapalio pčelinjak, pričinivši mu ogromnu materijalnu štetu, piše portal "Nove aptinske novine".

Milanov otac je, navodno, stao u zaštitu sina, na koga je Roland nasrnuo mačetom, i tom prilikom zadobio tešku povredu ruke.

- Šokirao sam se kad sam čuo šta se zbilo. Pretpostavljam da se Roland razočarao u sistem, jer je tužilac odustao od službenog gonjenja piromana i uputio ga da angažuje advokata i privatno pokrene tužbu. Planirali smo da ovih dana odemo na razgovor kod tužioca oko toga... Ne znam, valjda mu se sve to skupilo - još u šoku priča Rade Stevanović, predsednik Društva pčelara "Apatin".

Još dodaje da je sa Rolandom bio sinoć na Božićnom vašaru, da ništa nije ukazivalo da bi ovako nešto mogao da uradi.

- Bio je sa suprugom i sve troje dece, delovao je normalno, staloženo. Ne mogu da shvatim zašto se odlučio na ovako nešto, i sam zna da to ništa ne rešava, zabrinuto je dodao Stevanović.

Kako je "Blic" već pisao, pčelaru je za nekoliko meseci izgorela jedna kamp kućica, a u tri navrata izbijali su požari na pčelinjacima.

Istraga je u toku.

(Espreso.co.rs/Nove apatinske novine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.