JOVAN MARIĆ OTKRIVA KAKVA KAZNA ČEKA BERBERINA: Radi se o poremećaju ličnosti, seksualno-agresivnom ZLOSTAVLJAČU!
Malčanski berberin i dalje je u bekstvu, Foto: Espreso

analiza

JOVAN MARIĆ OTKRIVA KAKVA KAZNA ČEKA BERBERINA: Radi se o poremećaju ličnosti, seksualno-agresivnom ZLOSTAVLJAČU!

Jovanović je policiji poznat od ranije, a odslužio je i kaznu zatvora zbog otmice i zlostavljanja

Objavljeno: 22:15h
Jovana Korica

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, osumnjičen za otmicu maloletne Monike Karimanović i dalje je u bekstvu.

Jovanović je policiji poznat od ranije, a odslužio je i kaznu zatvora zbog otmice i zlostavljanja. Prvobitna zatvorska kazna od 15 godina, preinačena je i smanjena u kaznu zatvora od 13 godina koju je služio zbog silovanja dvanaestogodišnje devojčice i pokušaju napastvovanja druge, kojima je prethodno ošišao kosu makazama.

Monika je pronađena u selu Pasjača, gde Jovanović navodno ima kuću. Devojčica je odmah prevezena u Klinički centar u Nišu.

Jovan Marić psihijatar i sudski veštak za Espreso.co.rs rekao je kako se kod Jovanovića radi o premećaju ličnosti, te kako se u slučaju kakav je on postupa kao prema odgovornoj osobi.

foto: Espreso

- Postoji više vrsta, ali i podvrsta poremećaja ličnosti koji se nalaze u jednom čoveku, između ostalog postoji ta podvrsta seksualno-agresivnog poremećaja kao kod "Berberina". Prema njemu će da se postupa kao prema odgovornoj osobi koja ide na mere bezbednosti, ne na lečenje. Ukoliko se ipak utvrdi da je psihotičan, biće sprovedena na psihijatrijsko lečenje u zatvorskoj bolnici - navodi on.

Dodaje kako prema njegovim saznanjima "Berberin" ne potpada pod novousvojeni "Tijanin zakon" po kome silovateljima sledi doživotna kazna zatvora.

- Pedofili su osobe koje idu u zatvor. Sudska psihijatrija prihvatila je tezu koja tvrdi da čovek može i mora da stavi pod kontrolu svoj seksualni, svesni i voljni nagon. To nisu u stanju jedino dementne, starije osobe - navodi on.

BONUS VIDEO:

NA SNIMKU DO KOJEG JE EKSKLUZIVNO DOSPEO ESPRESO.CO.RS SE ČUJE ŠTA PORODICA I PRIJATELJI PRIČAJU O MALČANSKOM BERBERINU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.