CRNOGORAC DOŠAO U Novi Sad za bivšom, čekao je u zasedi, pa je NASMRT IZBO! Otkriven jeziv razlog užasnog zločina!
Foto: Printscreen/Srbija Danas

horor

CRNOGORAC DOŠAO U Novi Sad za bivšom, čekao je u zasedi, pa je NASMRT IZBO! Otkriven jeziv razlog užasnog zločina!

Dejan Dabović (28) iz Herceg Novog nasmrt je izbo bivšu devojku Dušanku Jocović (25), takođe crnogorsku državljanku, u popodnevnim časovima u Ulici Alekse Šantića, nakon svađe u ulazu u zgradu.

Objavljeno:

Kako saznaje "Blic" iz izvora u policiji, Dejan Dabović došao je iz rodnog Herceg Novog u Novi Sad 23. decembra navodno sa namerom da se pomiri sa Dušankom koja je sa njim raskinula dugogodišnju ljubavnu vezu.

- Istragom je utvrđeno da je odseo u jednom novosadskom hostelu i da je pokušavao u više navrata da stupi u kontakt sa Dušankom i nagovarao je da se nađu i popričaju što je ona odbijala. Izgleda da je tada odlučio da je sačeka ispred zgrade u kojoj je živela i nakon kraće svađe počinio je zločin - priča za "Blic" izvor iz novosadske policije koja mu je odredila zadržavanje od 48 sati nakon čega će ga uz krivičnu prijavu privesti u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Dušanka i Dejan su oboje državljani Crne Gore poreklom iz Herceg Novog, a nesrećna devojka već godinama živi u Novom Sadu.

Kako je "Blic" izveštavao, Dejan je nožem Dušanki prvo prerezao vrat i potom je ubo u grudi. Nakon užasnog zločina pobegao je sa lica mesta, ali ga je policija uhapsila posle višečasovne potrage u novosadskom naselju Liman.

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć rekli su za "Blic" da su poziv primili u 15.53 časova od građana koji su prijavili da se telo devojke nalazi ispred ulaza u zgradu.

- Komšije su prijavile da jedna devojka leži ispred zgrade te da joj krv curi iz usta. Kada je ekipa Hitne pomoći stigla na mesto nesreće devojka je bila bez svesti sa ubodnim ranama u predelu vrata i grudnog koša, učinjenim najverovatnije hladnim oružjem. Nekoliko puta smo neupešno pokušali reanimaciju - kratko su nam rekli u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Posle uviđaja ispred zgrade u kojoj je Dušanka živela u iznajmljenom stanu skupili su se njeni drugari i u šoku, vidno uznemireni stajali i plakali.

- Ko je ko to mogao da uradi? Ne mogu da verujem. Nije mi ništa pričala - vikao je kroz suze Dušankin drug.

Policija i dalje skuplja informacije potrebne za kvalifikaciju počinjenog krivičnog dela i utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do ovog mučnog zločina.

Kako nezvanično saznajemo, Dejan je u rodnoj Crnoj Gori imao nekoliko krivičnih prijava, mahom zbog imovinskih delikata i to navodno zbog kockarskih dugova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.