MUŽ I ŽENA UBILI VLASNIKA MENJAČNICE DRAGANA PANTELIĆA! Rešen zločin o kojem cela Srbija priča!
Policija, ilustracija, Foto: Pritnscreen

iznajmila automobil

MUŽ I ŽENA UBILI VLASNIKA MENJAČNICE DRAGANA PANTELIĆA! Rešen zločin o kojem cela Srbija priča!

U stanu Branislava i Georgine Muratagić nađen je deo novca. Branislav je dva dana posle zločina registrovao jedno vozilo i kupio još jedan automobil...

Objavljeno:

Pali razbojnici! Branislav Muratagić (40) i njegova supruga Georgina J. Muratagić (36) iz Beograda uhapšeni su zbog sumnje da su ubili Dragana Pantelića, vlasnika menjačnice „Maps“ u Zemunu i oteli mu 50. 000 evra, saznaje „Alo!“.

Kako saznajemo, u automobilu kojim su išli u pljačku pronađena je krv, dok je u njihovom stanu nađen i deo plena.

Pantelić je ubijen 17. decembra, oko 20 sati, u Ulici 22. oktobra, u Zemunu, u lokalu u kojem su smešteni menjačnica i kozmetički salon.

Kada je zatvorio menjačnicu i ušao u kozmetički salon, sa kojim ga je delio zid sa zajedničkim vratima, ubica je uleteo unutra i ispalio šest hica. Uzeo je Pantelićevu jaknu u kojoj je, u unutrašnjim džepovima, bilo 50.000 evra i pobegao. Utvrđeno je da je posle ispaljena tri hica, napadač uzeo tup predmet i više puta udario Pantelića u glavu.

- Utvrđeno je da je osumnjičeni Branislav iznajmio automobil od rentakar agencije, a to vozilo je viđeno ispred menjačnice kobne večeri. Snimci sa kamera odveli su inspektore do agencije, u koju je Branislav vratio vozilo. Odmah su dobili podatke ko je iznajmio vozilo. Na snimcima se videlo da je auto bio parkiran preko puta menjačnice, a odmah posle pljačke je nestao.

Vraćen je posle zločina, ali ga osumnjičeni očigledno nije dobro oprao! Policija je proverom pronašla tragove krvi u automobilu - navodi izvor blizak istrazi i dodaje:

- U stanu je pronađen i deo novca. Utvrđeno je da je osumnjičeni dva dana posle zločina registrovao jedno vozilo i kupio još jedan automobil - kaže naš sagovornik.

Branislav se tereti za teško ubistvo, a njegova žena Georgina za pomaganje. Oboje su zadržani u policijskom pritvoru do 48 sati.

- Branislav je posle zločina otišao kod Georgine, gde su, kako se sumnja, uništili tragove i sakrili pištolj kojim je ubio Pantelića. Sumnja se da je i Georgina prethodno obilazila i posmatrala menjačnicu – saopštila je policija.

Tragovi iz istrage ukazuju da je Pantelić ubijen, pošto nije hteo da preda jaknu u kojoj je nosio novac.

- Pantelić je s unutrašnje strane jakne zašio džepove u kojima je držao novac, a to su znali samo njegovi najbliži prijatelji. Zločin se dogodio kada su njegovi radnici otišli, a on zaključavao lokale.

Glumili klijente

Kako saznajemo, Branislav Muratagić je već poznat policiji, budući da je ranije hapšen zbog razbojništava. Sumnja se da su Branislav i Georgina danima osmatrali navike ubijenog Pantelića. Glumili su klijente i Panteliću najavili veću transakciju novca, što je očigledno bio mamac da bi ga opljačkali. Pronađena krv u iznajmljenom automobilu poslata je na DNK analizu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.