BERBERIN SE PRED SUDOM KLEO U JEDNU STVAR: Evo šta je tačno rekao Ninoslav pre nego što je pušten na slobodu!
Foto: printscreen

neverovatno

BERBERIN SE PRED SUDOM KLEO U JEDNU STVAR: Evo šta je tačno rekao Ninoslav pre nego što je pušten na slobodu!

"Neću više nikada ponoviti ono što sam učinio. Kunem vam se. Promenio sam se, zaposlio sam se, oženio... Mediji su mi uništili život."

Objavljeno: 20:34h

Ovim rečima se Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin, osumnjičen da šest dana u zatočeništvu drži 12-godišnju Moniku Karimanović, branio u Višem sudu u Beogradu kada mu se krajem prošle godine sudilo zbog proganjanja i uznemiravanja žena putem društvenih mreža.

foto: Printscreen / Facebook

Dok za Ninoslavom Jovanovićem i malom Monikom trenutno traga više od 300 policajaca, helikopterska jedinica, psi tragači, ali i veliki broj građana, nemoguće je ne prisetiti se kako je Malčanski berberin na svom poslednjem suđenju molećivo govorio o tome kako se promenio i kako nikada više neće uraditi neko zlodelo.

Javnost je svojevremeno upozoravala da Malčanski berberin, kao opasan predator koga seksualno uzbuđuje da šiša svoje žrtve, na svom Fejsbuk prijatelju ima veliki broj žena i devojčica, ali i da na stranicama koje se bave prodajom kose otvoreno ostavlja, najblaže rečeno, jezive komentare.

Nakon brojnih tekstova o njemu, jedna frizerka ga je prepoznala i prijavila je policiji bizarne poruke koje je dobijala od njega!

Ubrzo je uhapšen, u oktobru, nakon prijave više žena da im je slao poruke. Vlasnica jednog frizerskog salona u Nišu ispričala je da je od nje tražio da ošiša devojčicu, za koju je tvrdio da mu je ćerka. Čak joj je slao i fotografije devojčice za koju je tvrdio da treba da bude ošišana, što se ispostavilo kao netačno.

foto: Facebook

Na raznim stranicama frizerskih salona u Srbiji, na fotografijama ošišane dece ostavljao je bizarne komentare: "Ja bi to još kraće ošišao", "Prelepe ruke imate, još lepše su u kosi i sa makazama. Javite se na moj profil,čekam vas prijateljice..."

Ove poruke možda ne bi bile toliko alarmantne, već samo bizarne, da se ne zna da iza njih stoji višestruki silovatelj koji svoje žrtve pre silovanja uvek ošiša...

Zatim je počelo suđenje na kome je Malčanski berberin "nastupio" u potpuno novom svetlu.

Uredno ošišan, proćelav muškarac u srednjim godinama, odeven u košulju, na suđenje je dolazio maltene pognute glave. Na prvi pogled nije ostavljao utisak osobe koja bi na tako monstruozan način mogla da maltretira devojčice, siluje ih, krvnički tuče i muči.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.