NOVI DETALJI O NESTANKU MALE MONIKE: Pronađen devojčicin RANAC, a nje nigde! Deda u suzama! (VIDEO)
Monika Karimanović nestala je pre pet dana, Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Youtube

mole za pomoć

NOVI DETALJI O NESTANKU MALE MONIKE: Pronađen devojčicin RANAC, a nje nigde! Deda u suzama! (VIDEO)

Porodica i dalje nema nikakve informacije o nestaloj devojčici

Objavljeno: 11:50h

Okupilo se nekoliko desetina ljudi, došli su svi koji znaju i svi koji su čuli da je nestala hoće da pomognu. Pronađen je njen ranac u u selu u blizini, ali nje nigde nema.... Potragu krećemo iz Suvog dola i idemo ka okolnim selima da pretražimo šume, napuštene vikendice, vinograde... Idemo svuda da je tražimo...

Ovim rečima je danas Ljubiša Bećirović, deda dvanaestogodišnje Monike Karimanović koja je nestala 20. decembra u ranim jutarnjim satima na putu za školu, pozvao je sve koji mogu da krenu sa njima u potragu za devojčicom.

- Išla je juče tamo i policija i Žandarmerija, ali idemo i mi. Moramo da je tražimo, da je pronađemo - rekao je on kroz suze.

Kako dodaje, porodica i dalje nema nikakve informacije o dvanaestogodišnjakinji.

foto: Printscreen Facebook

- Ne znamo ništa samo da je i dalje traže. Pozivam sve da pomognu, da se organizujemo da pronađemo dete. Kako je moguće da je pet dana nigde nema - jedva izgovara za "Blic" čovek skrhan bolom.

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović nestala je 20. decembra oko 7.28 na putu ka školi u naselju Brzi Brod. Devojčica je svega osam minuta ranije izašla iz porodične kuće i krenula istim putem kao i svakog dana sama ka školi. Nju su poslednji put kamere snimile pred ulaz u naselje Brzi Brod. Devojčici se, po do sada poznatim informacijama, svaki trag gubi na prostoru od svega 100 metara ulice, gde nema kamera, jer se sledeće kamere nalaze u centru ovog naselja i one je nigde nisu snimile. Po svemu ovome zaključeno je da je devojčica najverovatnije oteta i to na potezu od oko 100 metara puta i svega 8 minuta nakon što je izašla iz kuće.

Desna strana sukog kolovoza, kako kažu meštani, idealna je za zaustavljanje vozila, pa tu uvek ima parkiranih automobila, što nikome ne deluje čudno, pa se sumnja da je devojčicu neko oteo baš na tom potezu i odvezao je dalje kolima. Na kamerama, koje su poslednje snimile Moniku, vidi se jedan potencijalno sumnjiv automobil koji je prošao za njom.

U potragu za devojčicom svih ovih dana uključeno je na stotine policajaca i pripadnika Žandarmerije. Oni pretražuju teren, kanale, šiblje i šume.

Kako je otkrio devojčicin deda, Monikin ranac, koji je imala na sebi kada je krenula od kuće u školu, pronađen je u susednom selu.

U potragu za devojčicom sada su krenuli i meštani Suvog Dola i Brzog Broda, kao i okolnih sela. Oni su krenuli peške glavnim putem ka drugim selima.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.