ČUME NEĆE DA DOĐE U SUD JER SE PLAŠI DA GA NE UBIJU: Kontroverzni SURČINAC tvrdi da mu se RADI O GLAVI
Kontroverzni Ljubiša Buha Čume (54), Foto: Dado Đilas

UPLAŠEN

ČUME NEĆE DA DOĐE U SUD JER SE PLAŠI DA GA NE UBIJU: Kontroverzni SURČINAC tvrdi da mu se RADI O GLAVI

Nakon odslužene kazne, nekadašnji svedok saradnik je tužio bivšu ženu da ga je ucenjivala, kako bi izvukla od njega što više para

Objavljeno:

Kontroverzni Ljubiša Buha Čume (54), bivši vođa "surčinskog klana" nije se pojavio u Prvom osnovnom sudu kao svedok u postupku protiv nekadašnje supruge Ivane (38).

Najverovatnije iz bezbednosnih razloga jer je više puta ponovio da strahuje za svoj život, pa mu je sud uputio novi poziv za 6. februar.

Na prošlom ročištu u septembru, Čume je takođe eskivirao dolazak u sud. Tada se moglo čuti da je 31. jula, samo 19 dana po izlasku iz zatvora, bio u sedištu beogradske policije i tražio zaštitu i obezbeđenje od države nakon što je navodno dobio ozboljne pretnje. Međutim, nije precizirao na koga sumnja da mu radi o glavi, piše Informer.

Njegov branilac, advokat Stefan Jokić, potvrdio je tada da je Čume tražio obezbeđenje, ali da mu ono još nije dodeljeno jer je u toku procena rizika. S druge strane, Ivana Buha godinama ima policijsku zaštitu, pa je tako i na sud došla u pratnji. Ivani se, inače, sudi zbog lažnog svedočenja protiv Buhe tpkom sudskog procesa za ukradeni "ferari"koji joj je poklonio. Čume je tada osuđen na dve godine i osam mesecizatvora, a potom mu se sudilo za pretnje njenom obezbeđenju.

Nakon odslužene kazne, nekadašnji svedok saradnik je tužio bivšu ženu da ga je ucenjivala, kako bi izvukla od njega što više para. Tužilaštvo je to prihvatilo i započelo sudski proces protiv nje.

Ivana je sve optužbe demantovala na sudu bez advokata, sama sebe je zastupala. Ona želi lično da se suoči sa bivšim suprugom kako bi svi videli koliko "manipuliše", tvrdeći da je podneo protiv nje više od 30 tužbi za sve i svašta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.