KAKO JE UOPŠTE ŽIV?! Vozač uhvaćen sa čak 4,21 PROMILOM alkohola u krvi
Saobraćajna policija / Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

STRAŠNO

KAKO JE UOPŠTE ŽIV?! Vozač uhvaćen sa čak 4,21 PROMILOM alkohola u krvi

Policija ga je zaustavila u noći između petka i subote prilikom redovne kontrole vozila i vozača

Objavljeno:

Saobraćajna policija zaustavila je proteklog vikenda u Vrnjačkoj Banji vozača starog 41 godinu koji je vozio automobil sa čak 4,21 promilom alkohola u krvi.

Policija ga je zaustavila u noći između petka i subote prilikom redovne kontrole vozila i vozača.

- Aparat za alko-test se aktivirao kada su prišli vozaču. Kada su proverili koliko ima alkohola u krvi, nisu mogli da veruju - aparat je pokazivao čak 4,21 promil. Odmah su ga priveli u stanicu na trežnjenje. Određeno mu je policijsko zadržavanje i nakon toga biće priveden sudiji za prekršaje, gde će mu se suditi za nasilničku vožnju - kaže izvor "Blica" iz policije.

Ovaj Vrnjčanin, iako je imao toliko alkohola u krvi, nije pravio nikakve probleme i u potpunosti je sarađivao sa policijom.

Ali, policija u Kragujevcu morala je da uhapsi M. S. (64) iz okoline Topole jer je ovaj muškarac pokušao da pobegne kada je uhvaćen mortus pijan.

On se sumnjiči da je u nedelju uveče na Bulevaru Vožda Karađorđa u Topoli, upravljajući automobilom "zastava" sa 2,79 promila alkohola u krvi i u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom, udario saobraćajnog policajca (48) koji mu je prethodno naredio da se zaustavi. Pokušavajući da pobegne, udario je u "golf" kojim je upravljala žena (46) iz Topole. Policajac i žena su zadobili lake telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.