STRAVA I UŽAS! Monstrum otac (45) iz Kaluđerice godinama SILOVAO i tukao svoje dve maloletne ćerke!
Bojan P. (45) skidao maloletne ćerke i dirao ih po polnim organima, Foto: Sonja Spasić

bolesno!

STRAVA I UŽAS! Monstrum otac (45) iz Kaluđerice godinama SILOVAO i tukao svoje dve maloletne ćerke!

Dolijao je

Objavljeno:

Bojan P. (45) iz beogradskog naselja Kaluđerica osuđen je juče u Drugom osnovnom sudu na šest godina zatvora jer je tukao i seksualno zlostavljao dve maloletne ćerke! Monstrum ih je 2012. i 2013. godine skidao gole i dirao ih po polnim organima, preteći im da će ih ubiti ako nekom kažu šta im radi!

Kad su devojčice smogle snage da se požale majci, Bojan je pobegao i narednih šest godina krio se od policije! Uhapšen je tek u martu 2019, kad je pokušao da zapali kuću u kojoj mu žive ćerke i bivša supruga!

foto: Sonja Spasić

Kako smo saznali, Bojan se još 2011. razveo, a ćerke su ostale da žive s njim jer njegova supruga nije imala uslove da brine o deci. Još iste godine je počeo da se iživljava nad devojčicama. U julu 2011. došao je kući mortus pijan i počeo da bije ćerke jer su potrošile džeparac!

- Ćerku M. P. je brutalno išamarao, a onda ju je šutnuo u leđa. Dete je od siline udarca odletelo i glavom udarilo u orman, pri čemu je zadobilo modrice i rasekotine. Bojan je zatim zgrabio i stariju ćerku J. P., pa ju je bacio na krevet, izudarao je po licu i vukao za uši - navodi naš izvor iz istrage.

Devojčice su se, kaže on, tada požalile majci, a ona je odmah sve prijavila policiji.

- Nažalost, tada nije postojala mera zabrane prilaska, pa je protiv Bojana podneta prijava i on je ostao u kući sa ćerkama. Međutim, tortura je postala još jezivija, pa je monstrum naredne godine, 2012, počeo i seksualno da zlostavlja ćerke. Početkom te godine Bojan je ćerkama naredio da idu u svoje sobe. Zatim je naizmenično odlazio kod njih i legao sa njima u krevet. Obe ih je skinuo i dodirivao po polnom organu, preteći im da će ih poslati u dom za nezbrinutu decu, pa čak i ubiti ako budu nekom rekle šta im je radio. Prestravljene devojčice su iz straha ćutale - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, ova tortura se više puta ponovila, a sve je kulminiralo 7. maja 2013, kada je Bojan otišao do kreveta, u kom su bile obe ćerke, i legao između njih.

foto: Shutterstock/Ilustracija

- Skinuo im je pidžame i dodirivao ih po telu. Devojčice su i tada samo ćutale i tiho jecale. Narednog dana je ostao sam sa M. P. i ponovo je napastvovao. Skinuo joj je odeću, pa svoj polni organ prislonio uz njen. U tom trenutku se starija ćerka J. P. vratila iz škole i zatekla stravičan prizor. Tada im je prekipelo, pa su pobegle kod majke i sve joj ispričale. Majka je odmah otišla u policiju, a Bojan je pobegao - rekao je naš izvor.

Za monstrumom je raspisana poternica i on se uspešno krio od policije sve do ove godine. U međuvremenu, Bojanove ćerke su se vratile u kuću u Kaluđerici sa svojom majkom, a Bojanu je izrečena mera zabrana prilaska, u skladu sa novim Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Bojan je to saznao i rešio je da ih sve pobije!

- Polovinom marta počeo je da lupa na vrata i prozore, urlajući: "Izađite napolje, miševi, zapaliću vas!" Majka i ćerke iz straha nisu htele da napuste kuću, pa čak ni da pozovu policiju. Bojan im je isključio struju i vodu, a zatim je seo na stepenište ispred ulaznih vrata i ispijao vinjak iz flaše. Sutradan ujutro, majka i ćerke su htele da izađu iz kuće i da odu u policijsku stanicu, ali su videle Bojana kako i dalje sedi ispred vrata i pije. Kad ih je video kroz prozor, polio je stakla ostatkom vinjaka, pa pokušao da zapali kuću bacajući zapaljene papiriće i cigarete - kazao je naš izvor.

Devojčice su tad mobilnim telefonom pozvale policiju i nasilnik je uhapšen i poslat u pritvor.

Po starom zakonu

Bojan je, inače, osuđen po starom zakonu, koji je nasilnike tretirao dosta blaže, iz razloga što je krivična dela počinio pre donošenja novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici.

- Da mu je suđeno po novom zakonu, najverovatnije bi dobio i više od šest godina zatvora. Ova kazna je po starom zakonu skoro maksimalna. Takođe, osuđenom je izrečena i mera obaveznog lečenja od alkoholizma i produžen mu je pritvor do pravosnažnosti presude - objasnio je naš sagovornik.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.