STRAVIČAN INCIDENT! Baka (79) prelazila ulicu, NERVOZNA ŽENA ISTRČALA IZ KOLA I PRETUKLA JE!
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

Incident!

STRAVIČAN INCIDENT! Baka (79) prelazila ulicu, NERVOZNA ŽENA ISTRČALA IZ KOLA I PRETUKLA JE!

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatom ženskom osobom

Objavljeno:

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatom ženskom osobom koja je u nedjelju prepodne na raskrsnici Avenije Dubrovnik sa Ulicom Savezne Republike Nemačke autom zamalo naletela na neopreznog pešaka koga je odlučila pretući i potom pobeći.

Nesvakidašnji obračun dogodio se između 8.30 i 8.50 sati na spomenutoj raskrsnici u Novom Zagrebu kada je 79-godišnja žena prelazila tri kolnička traka izvan obeleženog pešačkog prelaza.

Činjenica da je starica rizikovala život pretrčavajući ulicu i time dovela u opasnost svoj život ali i živote drugih učesnika u saobraćaju, nepoznata žena koja je bila za volanom je odlučila stati uz ivicu ulice.

Izašla je iz auta i prišla starici kojoj je 'održala lekciju', a nakon galame ju je i fizički napala.

Prestravljena 79-godišnjakinja je na kraju pala na tlo i zadobila teške telesne povrede, a žena za volanom 'kratkog fitilja' odvezla se u nepoznato.

Pvređenoj starici ubrzo su u pomoć pristigli drugi prolaznici pa je vozilom Hitne pomoći prevezena u KBC Rebro gde je zadržana na lečenju.

A policija trenutno pokušava locirati ženu koja je bila za volanom te utvrditi sve okolnosti događaja. Od koristi će biti i snimci nadzornih kamera sa okolnih zgrada kao i na samoj raskrsnici.

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.