SUDIJA ĆE CRĆI OD MUKE, BIĆU OSLOBOĐEN! Ubica Bojovića se BRECAO u sudu, TUŽIOCA ZVAO MAJMUNOM I NUDIO MU BANANE
Miloš Delibašić, Foto: Dragana Udovičić

SKANDAL!

SUDIJA ĆE CRĆI OD MUKE, BIĆU OSLOBOĐEN! Ubica Bojovića se BRECAO u sudu, TUŽIOCA ZVAO MAJMUNOM I NUDIO MU BANANE

Delibašić se ostrvio na svedoka saradnika Miloša Vojnovića, koji je grupu optužio za zločine

Objavljeno:

- Gospođo Rašić, jesam li vam rekao da ću biti oslobođen za pljačku Dajmond banke? I bio sam! I sad će Delibašić biti oslobođen od svega. Ne može meni ovde da se sudi. Ima sudija da crkne od muke! Doći ćemo jednog dana do te odgovornosti. Ovo je nepravda, bar prema meni, za druge ne govorim - samouvereno je rekao Delibašić, koji se u sudnici Centralnog zatvora brecnuo na sudiju i advokata kad su ga prekinuli, govoreći „da mu ne ometaju završnu reč“.

Delibašić se zatim ostrvio na svedoka saradnika Miloša Vojnovića, koji je grupu optužio za zločine.

- Ne znam što advokati nisu tražili ukidanje sporazuma o priznanju krivice koji je Vojnović tražio? Što je više davao izjava, manje je rekao! Veštaci su rekli da je skloni silovanjima i ubistvima. On i njegova majka su opsednuti mnome. Njegova majka je rekla: „Je*em vam mamu svima, svi ćete u zatvor, sve ću da vas montiram!“. Lagao je o dogovoru da hoćemo da ubijemo Vladu Japanca. Govorio je da je sebe povređivao zbog deteta, a kasnije da se isekao samo da bi prošao pored Velibora Dunjića i pričao s njim - nabrajao je Delibašić, dodajući „da se cela Crna Gora smeje što sude Slobodanu Šaranoviću“.

On je rekao da ga tužilac mrzi jer ga je „nazivao šimpanzom i slao mu je banane“.

- Moja ljudska prava su prekršena, a moj slučaj je u Ujedinjenim nacijama. Sigurno dobijamo - kazao je Delibašić, dok je u sudnici Centralnog zatvora u Beograda vladao muk.

On je jedini došao na sednicu Apelacionog suda koja razmatra žalbe, dok su ostali odbili da dođu.

Tužilac je za sve optužene zatražio kaznu od 40 godina, a odlkonačnu odluku doneće veće Apelacionog suda u Beogradu, kojim predsedava sudija Zoran Savić, na zatvorenoj sednici.

Za ubistvo Bojovića proletos su na ponovljenom suđenju u Specijalnom sudu u Beogradu osuđeni su Miloš Delibašić, kao organizator, na 30, Saša Cvetanović zvani Pitbul, za kog je utvrđeno da je pucao u Bojovića, na 35 godina.

Ratko Koljenšić, optužen da je saučesnik, osuđen je na 30, međutim on je u Crnoj Gori, koja ne želi da ga izruči.

Slaviša Novaković je optužen za pomaganje Milošu Vojnoviću u ubistvu Miloša Vidakovića i on je u bekstvu, a osuđen je na 35 godina zatvora.

Miloš Vojnović je ranije prema sporazumu o svedočenju sa tužilaštvom, priznao da je on ubio Vidakovića i osuđen je 17 godina zatvora, kao jedinstvena kazna zbog više krivičnih dela.

Rođeni brat Luke Bojovića, Nikola, ubijen je 29. aprila 2013. godine u Beogradu, a Miloš Vidaković 2. jula iz Pančeva u Budvi iste godine.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.