RANIJE SMO UPOZORAVALI NA NJEGA, NADAMO SE DA ĆE OVOG PUTA DUGO OSTATI U ZATVORU: Iz udruženja Sveti Sava o Tocilu!
Iz Udruženja Sv.Sava se nadaju da će Tocilo dobiti zasluženu zatvorsku kaznu, Foto: Privatna arhiva, Printsceen/Facebook

reakcija na hapšenje

RANIJE SMO UPOZORAVALI NA NJEGA, NADAMO SE DA ĆE OVOG PUTA DUGO OSTATI U ZATVORU: Iz udruženja Sveti Sava o Tocilu!

Mladen Novaković Tocilo uhapšen je zbog organizovanja kriminalne grupe koja je krijumčarila heroin iz Turske

Objavljeno:

Udruženje građana "Sveti Sava" već duže vreme bori se protiv kriminala. U fokusu su im oni koji se bave preprodajom, nabavkom i proizvodnjom narkotika.

Na svojim zvaničnim stranicama, ali i u medijima često razotkrivaju imena onih koji se bave "trovanjem omladine", a već nekoliko puta "prstom su pokazali" i na Tocila.

Mladen Novaković Tocilo uhapšen je zbog organizovanja kriminalne grupe koja je krijumčarila heroin iz Turske, a oduzeto im je čak 77 kilograma najčistijeg heroina i pola kilograma kokaina vrednog čak pet miliona.

Iz Udruženja naglašavaju kako su Tocila već nekoliko puta etiketirali kao krupnog narko-dilera i da se nadaju da će on dobiti dugu zatvorsku kaznu.

- Tolika količina čistog heroina, dovoljna je da se "obezbedi" cela Srbija. Od 77 kilograma, mogli su da naprave 300 i nešto kilograma za preprodaju. Nadamo se da će biti osuđen na dužu zatvorsku kaznu. I dalje nam nije jasno zašto je prošli put pušten ranije na slobodu?! I evo šta se opet ogodilo. Dobro je to što je ponovo uhapšen i što je zaplenjena tolika količina droge. Razumemo mi i policiju na njima su ogromni pritisci - priča predsednik udruženja.

Osvrnuo se i podsetio na slučaj Đorđa Jakovljevića (poznatijeg kao Đole Slinavi) navodeći kako je on uhapšen sa tri kilograma heroina i kilogram paracetamola, a da je za to osuđen na sramno malu kaznu.

Iz Udruženja građana "Sveti Sava" kažu kako će u narednom periodu razotkriti listu sa još deset imena koja se bave preprodajom droge, te kako će i o njima govoriti u javnosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.