Krvavi pir ubice: Jelena je bila živa kad je monstrum bacio u kanal!

strava i užas

Krvavi pir ubice: Jelena je bila živa kad je monstrum bacio u kanal!

Obdukcija je pokazala da je uprkos brojnim udarcima koje je zadobila u glavu, Jelena Krsmanović bila živa i nagutala se vode
Objavljeno: 15:22h

Kako prenose mediji, obdukcija je pokazala da je, uprkos brojnim udarcima koje je zadobila u glavu, smrt je nastupila kada se Jelena Krsmanović Marjanović nagutala vode iz kanala u koji je bačena. U njenim plućima je pronađena voda i tragovi čestica iz kanala sa žabogrečinom, što ukazuje da je ona bila živa kada je bačena u kanal. Jelenino ubistvo je naručeno, ubio je profesionalac! Sumnja se na najbliže okruženje! Jelena Marjanović, čije je telo pre tačno tri nedelje pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči, bila je živa u momentu kada je bačena u kanal sa žabokrečinom.

– Kao što je već poznato, obdukcija je pokazala da je Jelena imala ozbiljne povrede glave koji su joj naneti sa sedam-osam udaraca tupim predmetom. Međutim, u njenim plućima je pronađena voda i tragovi čestica iz kanala sa žabogrečinom, što ukazuje da je ona bila živa kada je bačena u kanal i da je smrt nastupila usled toga što se ona nagutala vode. Udarci jesu bili smrtonosni po nju i verovatno bi, bez pružene pomoći izdahnula na licu mesta, ali je obdukcija ipak pokazala da je u trenutku kad je ubačena u kanal Jelena Marjanović i dalje disala – navodi izvor iz istrage i dodaje da je napadač sigurno imao pomoć.
diptih
Pevačica nestala je u subotu, 2. aprila prilikom trčanja na nasipu u Crvenki. Takođe, istražiće se i da li je tu napadnuta, a onda tek posle nekoliko sati bačena u kanal, gde su i pronašli njeno telo. Pitanje je trenutka kad će pasti ubica Jelene Krsmanović! Policija je narednog dana pronašla njeno telo pa se istraga proširila i na taj deo nasipa.
Espreso.co.rs
– Sumnjamo da je na taj način onaj ko je počinio ovaj monstruozni zločin, zapravo, zavarao trag s obzirom na to da su i Jelenina patika i telefon nađeni tu gde i njeno telo – kaže izvor iz istrage. Policija je najavila da će u ponedeljak biti poznato ko je ubio Jelenu, ali i pored toga oni ispituju dosta ljudi iz Crvenke. Danas je privedeno deset osoba i traga se za plavim automobilom. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.