OVO SU SIMBOLI KOJE NARKO-BOSOVI KORISTE NA POŠILJKAMA DROGE! Mora se priznati da su SRBI VRLO KREATIVNI (FOTO)
Ilustracija, Foto: MUP

NAJČISTIJE SUPSTANCE

OVO SU SIMBOLI KOJE NARKO-BOSOVI KORISTE NA POŠILJKAMA DROGE! Mora se priznati da su SRBI VRLO KREATIVNI (FOTO)

Žigosanje narkotika, odnosno označavanje pakovanja heroina, kokaina ili sintetičkih droga, raznim fotografijama i slovima, često koriste karteli i kriminalne grupe

Objavljeno:

Žigosanjem narkotika, odnosno označavanje pakovanja heroina, kokaina ili sintetičkih droga, raznim fotografijama i slovima, često koriste karteli i kriminalne grupe, kako bi isticali svoju "robu" na tržištu. Obično je reč o najčistijim supstancama, koje se i na ovaj način "reklamiraju".

1 / 1 Foto: preentscreen

Na paketima heroina pronađenog u okolini Mladenovca je kobra i natpis KING (kralj), a početkom septembra kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu je zaplenjeno više od 800 kilograma kokaina na čijem pakovanjima je bila slika Gavrila Principa. U ovoj akciji policije više zemalja, takođe su pohapšeni srpski državljani.

Pored ovih oznaka, srpska policija je otkrivala i pakete sa likom srpskog junaka Miloša Obilića. Interesantno je, međutim, da se samo deo ovakvih tovara obeležava na ovaj način. Najčešće se stavlja samo žig, koji podseća na pečat, a on je bitan samo kartelima, koji ga proizvode i prva su ruka preprodaje. Ponekad je on interesantan i kupcima, jer svedoči o kvalitetu i čistoći.

1 / 2 Foto: preentscreen

Na pakovanjima narkotika završavalesu najpoznatije svetskeličnosti, od muzike, preko filma, do politike.

"Čast" da se nađu na kokainu imale su i ličnosti iz sporta, a izvesne količine bile su obeležavane i olimpijskim krugovima, u čast ovog svetskog takmičenja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media