Policiji se javio čovek, koji ima ključni dokaz! Očevidac Jeleninog ubistva spreman da svedoči?

rešenje slučaja blizu?

Policiji se javio čovek, koji ima ključni dokaz! Očevidac Jeleninog ubistva spreman da svedoči?

Inspektori i forenzičari svakodnevno češljaju nasip u Crvenki, okolne kuće, a istovremeno ispituju sve koji bi mogli da budu povezani sa ovim stravičnim zločinom
Objavljeno: 21:52h

Nakon gotovo tri nedelje od ubistva pevačice Jelene Marjanović, policija intenzivno radi na razrešenju zločina koji je potresao čitav region. Inspektori i forenzičari svakodnevno češljaju nasip u Crvenki, okolne kuće, a istovremeno ispituju sve koji bi mogli da budu povezani sa ovim stravičnim zločinom. Pretres kuće u blizini mesta ubistva Jelene Krsmanović: Inspektori odneli sve stvari oca i sina! (VIDEO) Prema pisanjima beogradskih medija, pomak i okretanje istrage u sasvim novom smeru, mogao bi da napravi čovek koji se javio policiji, kako bi svedočio u vezi sa ubistvom. Njegova izjava mogla bi da bude ključna i napokon dovede do ubice, prenosi Pink.

Krug oko počinioca sve više se sužava i steže, a najavljena su i hapšenja u narednih nekoliko dana. Svekar brutalno ubijene pevačice izjavio je novinarima da smatra je od tragedije njegove porodice napravljen rijaliti i najavio je da će, nakon što se ovo ubistvo rasvetli, što bi moglo da se desi ubrzo, podneti tužbe. (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.