GORDANU JE AHMO UPUCAO U GLAVU! Uspela je da preživi, a poznata je I NJEGOVA SUDBINA
Gordana Kukolj i Ahmo Huseinović, Foto: Facebook

Čeka ga robija

GORDANU JE AHMO UPUCAO U GLAVU! Uspela je da preživi, a poznata je I NJEGOVA SUDBINA

Ahmo Huseinović je 25. oktobra ušao u pekaru "Dada", u kojoj je Gordana radila, i odmah joj pucao u glavu

Objavljeno:

Gordana Kukolj, koju je u pekari pre dve nedelje Ahmo Huseinović ranio u glavu, oporavlja se i uskoro bi trebalo da bude puštena kući.

Huseinovića, koji je sebi u glavu ispalio hitac, šalju u zatvorsku bolnicu.

Pekarka Gordana Kukolj (37) iz Bariča, koju je 25. oktobra Ahmo Huseinović (60) upucao u glavu, uspešno se oporavlja i uskoro bi trebalo da izađe iz bolnice. Huseinoviću, koji je nakon krvavog pira pucao sebi u slepoočnicu, lekari su uspeli da stabilizuju zdravstveno stanje, pa će lečenje nastaviti u zatvorskoj bolnici.

Iako su gotovo svaki dan njihovi životi visili o koncu, uspeli smo da ih spasemo Izvor iz UC

Iako se nakon stravične drame u pekari "Dada" mislilo da ni Gordana ni Ahmo neće preživeti teške povrede glave, najcrnja predviđanja nisu se obistinila.

Oporavljaju se

- Nakon dve nedelje borbe lekari Urgentnog centra u Beogradu uspeli su da stabilizuju njihovo zdravstveno stanje. Oba pacijenta su uspešno više puta operisana. Žena je imala tešku povredu glave i ruke, dok je muškarac imao takođe ranu na glavi. Iako su gotovo svakog dana njihovi životi visili o koncu, uspeli smo da ih spasemo - rečeno nam je nezvanično u UC.

Za razliku od Gordane, koja će dalje lečenje nastaviti kod kuće, Huseinović će prvo biti doveden u tužilaštvo na saslušanje, a zatim će biti sproveden u zatvorsku bolnicu u Centralnom zatvoru u Beogradu (vidite okvir).

- Čim Huseinoviću bude bolje, iz zatvorske bolnice biće prebačen u ćeliju sa ostalim pritvorenicima. Uskoro treba očekivati da će osumnjičeni Ahmo i Gordana dati izjave u vezi sa pucnjavom, na osnovu kojih će tužilaštvo nastaviti rad na ovom slučaju - saznajemo od izvora iz istrage.

Ahmo Huseinović je 25. oktobra ušao u pekaru "Dada", u kojoj je Gordana radila, i odmah joj pucao u glavu. Ona je stigla samo da podigne ruke, pa joj je metak prošao i kroz jednu podlakticu. Nesrećna žena je pala, a Huseinović je okrenuo pištolj i pucao sebi u glavu. Do tragedije je došlo jer je Huseinović bio patološki zaljubljen u Gordanu, koja je udata i ima četvoro dece, i nije mogao da podnese to što ga je odbila.

Proganjao ženu

- Navodno su Ahmo i Gordana bili tri nedelje u vezi. U međuvremenu, ona je rešila da ipak želi da spase svoj dugogodišnji brak, u kome je rodila četvoro dece. Međutim, Ahmo je bio patološki zaljubljen u nju i nije mogao da se pomiri s tim. Proganjao ju je i stalno joj slao SMS poruke - objasnio nam je izvor iz istrage odmah nakon te pucnjave.

On je naveo da je Ahmo Gordanu konstantno uznemiravao, zbog čega je ona odlučila da sve ispriča mužu Daliboru. - Samo dan pre pucnjave njih troje su se sastali i razgovarali. Iako su Gordana i Dalibor mislili da su na ovaj način smirili Ahma, on je već sledećeg dana došao i pucao u nju i sebe - rekao je naš izvor.

Informerovim reporterima Gordanini ukućani juče su rekli da je svi iz porodice redovno posećuju u bolnici. - I dalje ne znamo šta se zaista dogodilo. Uskoro dolazi kući i sve će biti dobro - kratko su rekli u porodici Kukolj.

Čeka ga robija

Napadaču Ahmu Huseinoviću, koji je takođe oženjen i otac dvojice odraslih sinova, na teret se stavlja krivično delo pokušaj ubistva. Nakon saslušanja trebalo bi očekivati da tužilaštvo podigne optužnicu protiv njega. Ako Ahmo bude osuđen, zbog ovog krivičnog dela može robijati od pet do 15 godina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.