POJAVIO SE NOVI SVEDOK PROTIV MARJANOVIĆA: Zoranu ću u oči reći da je UBICA!
Zoran Marjanović, Foto: Aleksandar Stojanović

Počelo suđenje

POJAVIO SE NOVI SVEDOK PROTIV MARJANOVIĆA: Zoranu ću u oči reći da je UBICA!

Uoči suđenja za ubistvo Jelene Marjanović, oglasio se jedan od svedoka

Objavljeno:

Danas se u Beogradu, u renoviranoj Palati pravde, održava suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marijanović. Tim povodom, oglasio se jedan od svedoka, tvrdeći da će optuženom za ovo ubistvo, Zoranu Marjanoviću, reći sve u oči.

Marjanović tvrdi da je spreman za suđenje i da veruje u pravičnost suda. Pored toga, dodaje da je ortodoksni Srbin, pravoslavac i da ima veru, čast i hrabrost.

Osim Marjanovića, za suđenje je spremno i tužilaštvo, kao i svedoci, koji se takođe uzdaju u pravičnost i snagu istine. Iz tog razloga, ističu da će pogledati Zorana u oči i reći istinu i sve što znaju.

Dva ključna svedoka u ovoj istrazi jesu Jelenina frizerka i biciklista koji se našao na nasipu, odnosno mestu stravičnog događaja.

Frizerka Zorica Gemović svojim svedočenjem može da ukaže na motiv i sumnju da je Marjanović odgovoran za ubistvo. Biciklista Milan Radić protivreči Marjanovićevim tvrdnjama da nije silazio sa nasipa tog dana.

Tokom istrage Radić je otkrio da je na dan nesrećnog događaja video muškarca i ženu kako se spuštaju ka kanalu, niz nasip, a tužilaštvo smatra da su to bili Zoran i Jelena.

Na izuzetnu važnost ovih svedoka ukazuje, sa jedne strane, povezivanje Marjanovića sa mestom zločina, od strane bicikliste, a sa druge strane objašnjenje motiva od strane frizerke, koja ističe da je Jelena često plakala, tvrdila da je Zoran omalovažava, govori joj da je debela i ružna, brani joj da izlazi i odlučuje šta će obući. Na pitanje zašto ga ne ostavi, Jelena je rekla "Zoko, on bi me ubio" - rekla je Zorica Gemović za Srpski telegraf.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.