Majka ubijene Jelene zna ko je ubica? Čekam da bude uhapšen, pa ću progovoriti!

neverovatno

Majka ubijene Jelene zna ko je ubica? Čekam da bude uhapšen, pa ću progovoriti!

Zorica je neposredno posle zločina rekla da čeka da ubica bude uhapšen i da će tek tada da progovor
Objavljeno:

Uloga Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), ključna je u istrazi ovog zločina i hapšenja ubice i njegovog pomagača, saznaje Kurir. Zoranov sin se izlanuo: Ma, deda je za.ebao stvar! Naš sagovornik iz istrage kaže da ona ćuti verovatno iz straha, ali da je i njoj jasno šta se dogodilo.

Prinstcreen/Facebook/Jelena Krsmanović
- Majka ubijene Jelene nam je slaba tačka u istrazi. Ona neće da daje izjave, ali je shvatila o čemu je reč. Njena priča sigurno bi nam pomogla u rešavanju njenog slučaja - kaže naš sagovornik. Podsetimo, Zorica je neposredno posle zločina rekla za Kurir „da čeka da ubica bude uhapšen i da će tek tada da progovori“. Iz ove izjave bilo je jasno da ima mnogo toga da kaže o ovom zločinu i odnosima u porodici. Međutim, ona je juče rekla za Kurir da nisu tačne tvrdnje da nešto krije i da jedva čeka dan kad će uhvatiti ubicu njene ćerke.
- Ne znam ko je ubica. Da imam bilo kakve sumnje, rekla bih policiji. Pa moja ćerka je ubijena. Čekam da ga uhapse. Hoću da pogledam tog monstruma u oči! Do tada je sva pažnja usmerena na moju unuku Janu. Plašim se za nju i zeta Zorana, koga je Jelena mnogo volela - priča kroz suze Zorica i dodaje: - Jana je mnogo vezana za oca. Kad joj kažem da ostane kod mene, ona mi kaže: „Bako, moraš da me razumeš, ali ne mogu da se odvojim od tate.“ Čekam Jelenu, da je opet ugledam na vratima kuće. Kod Marjanovića je isto, svakog trenutka se nadam da će me sačekati. (Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.