KUĆA NOVINARA MILANA JE ZAPALJENA, JEDVA SU IZVUKLI ŽIVU GLAVU! Simonović se danas nije POJAVIO NA SUĐENJU
Suđenje Dragoljubu Simonoviću, Foto: Marina Lopičić, Printscreen Youtube/N1

OPET U DECEMBRU

KUĆA NOVINARA MILANA JE ZAPALJENA, JEDVA SU IZVUKLI ŽIVU GLAVU! Simonović se danas nije POJAVIO NA SUĐENJU

Simonoviću se sudi povodom optužbi da je druge optužene podstrekavao da u znak opomene zapale imovinu Milana Jovanovića, novinara portala "Žig info"

Objavljeno:

U Drugom osnovnom sudu u Beogradu danas je odloženo suđenje Dragoljubu Simonoviću, bivšem predsedniku opštine Grocka jer se na pretresu nije pojavio optuženi Igor Novaković, koji je izostao zbog bolesti i nalazi se na bolničkom lečenju.

Naredni pretres zakazan je za decembar kada se očekuje da svi optuženi prisustvuju suđenju i iznesu svoje odbrane.

Na današnje suđenje došao je Simonović kao i još dvojica optuženih i oni su bili spremni da iznesu odbranu. Tužilaštvo je tražilo od suda da se predmet u odnosu na izostalog Novakovića razdvoji čemu se odbrana usprotivila tvrdeći da bi to bilo onda silovanje postupka i kršenje zakona.

Sud je zbog toga odložio pretres jer smatra da svi optuženi treba validno da iznesu odbranu i da čuju odbrane ostalih sa optuženičke klupe.

Podsetimo, Dragoljub Simovonivić i ostali terete se da su u međusobnom dogovoru prošle godine u decembru zapalili kuću novinara Milana Jovanovića.

Kuća i pomoćni objekti su izgoreli i načinjena je velika materijalna šteta, a novinar i njegova supruga jedva su izvukli živu glavu

Danas je, kao i ranije, na pretresu prisustvovao oštećeni novinar "Žig infa" koji smatra da sve ovo što se događa do sada nije ništa više do razvlačenje postupka.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.