Čovek sa štapom prošao poligraf! Zoran nije pričao istinu o tome kada ga je video?!

Novi obrt

Čovek sa štapom prošao poligraf! Zoran nije pričao istinu o tome kada ga je video?!

Stariji čovek sa štapom, koji je trebalo da bude svedok brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, pronađen je i ima drugačiju verziju priče
Objavljeno: 15:59h

Kako je suprug Zoran Marjanović ranije izjavio, on je rekao policiji da je video čoveka sa štapom dok je Jelena trčala. Obdukcija tela pokazala: Jelena se branila od monstruoznog ubice! - Čuo sam da policija navodno traži čoveka sa štapom, ali ja nisam išao na prepoznavanje. Samo sam rekao da sam video čoveka sa štapom u danu kad je Jelena ubijena i još nekoliko ljudi - rekao je tada Zoran.

Damir Dervišagić
Međutim, taj čovek je policiji isrpičao nešto drugačiju verziju, odnosno da je Zorana video tek kada je počeo da traži nestalu suprugu. Policija je inače uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka. Na snimku od subote kada je Jelena nestala se vidi jurnjava automobila Marjanovića. Snimci su odneti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vreme su se pojavljivali.
Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Takođe, policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva. (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.