DRŽAO SAM JE MRTVU U STANU, A ONDA JE POČELA DA SMRDI...Nikola iz Gandijeve ŠOKIRAO je policiju, ISPRIČAO IM JE SVE
Nikola iz Gandijeve ŠOKIRAO je policiju, Foto: Printscreen

BLOK 63 POD BLOKADOM

DRŽAO SAM JE MRTVU U STANU, A ONDA JE POČELA DA SMRDI...Nikola iz Gandijeve ŠOKIRAO je policiju, ISPRIČAO IM JE SVE

Sve ovo izazvalo je opsežnu potragu za Milicom S., Nikolom K. i njegovim prijateljima.

Objavljeno:

- Ispričao je da nije znao šta da radi sa njom, da nije smeo da zove policiju, ni hitnu pomoć pa je njeno telo tako držao u stanu danima. Kada je od tela počeo da se širi nesnosan miris, pozvao je prijatelje da mu pomognu da se tela otarasi - kaže izvor.

Njih trojica su Miličino telo odneli do Nikolinog automobila koji je bio parkiran u blizini zgrade, i ostavili ga u gepeku. Oni su najverovatnije planirali da telo odvezu na neku zabačenu lokaciju i tamo ga ostave.

Nikola K. (30), koji je uhapšen nakon što je za njim juče bila raspisana potera jer je u gepeku njegovog automobila pronađeno telo devojke Milice S. (28), ispričao je policajcima da se devojka predozirala, a da on "nije znao šta da radi" pa je njeno telo držao danima u stanu, a onda ga sa prijateljima prebacio u automobil.

Neverovatna drama odigravala se od juče po podne na Novom Beogradu kada je policija dobila dojavu da tri muškarca iz zgrade u Gandijevoj ulici iznose telo u džaku!

Policija je odmah odjurila na lice mesta i od stanara zgrade čula da se zgradom danima širio jak neprijatan miris i da je jedan od stanara video kako tri mladića iznose telo iz zgrade.

Policija je upala u stan, koji je u vlasništvu Nikole K. i u njemu pronašla tragove krvi, kao i mobilni telefon koji je pripadao Milici S.

Ono što je posebno šokiralo policajce je da se u telefonu nalazilo i nekoliko fotografija iskasapljenog tela. Policija istražuje odakle su te fotografije, da li su autentične ili je u pitanju bila neslana šala. U liftu zgrade, takođe, su pronađeni tragovi krvi.

Uskoro je policija blokirala ceo Blok 63 i okolinu.

Nikola K. je uskoro priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On je policajcima rekao da je Milica često dolazila kod njega u stan, ispričao je i da su oboje konzumirali drogu i da se ona pre nekoliko dana predozirala i preminula.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.